Kansainvälinen palvelu myy Suomessa tuplahintaisia konserttilippuja ja varoittelee loppuunmyynnistä, vaikka normaalihintaisia paikkoja olisi saatavilla sadoittain – ”Monet jättivät liput ostamatta” - Kulttuuri | HS.fi

Kansainvälinen palvelu myy Suomessa tuplahintaisia konserttilippuja ja varoittelee loppuunmyynnistä, vaikka normaalihintaisia paikkoja olisi saatavilla sadoittain – ”Monet jättivät liput ostamatta”

Kevyen musiikin lippuskandaalien jälkeen sveitsiläinen Viagogo siirtyi välittämään ylihintaisia klassisen musiikin lippuja. Palvelun mukaan Musiikkitalon kuoron maaliskuun konserttiin on vain 22 lippua jäljellä – yli kaksinkertaisella hinnalla. Todellisuudessa normaalihintaisten lippujen myynti on vasta alkanut.

Konserttisaleja markkinoidaan virheellisesti ”lähes loppuunmyydyiksi” ulkomaisella sivustolla. Kuva Musiikkitalon harjoituksista.

28.2.2018 2:00 | Päivitetty 28.2.2018 10:32

Kansainvälinen Viagogo-palvelu on ryhtynyt myymään myös suomalaisia oopperalippuja ja joidenkin klassisten konserttien lippuja jopa yli kaksinkertaiseen hintaan.

Se myös ilmoittaa sivuillaan rutiininomaisesti tilaisuuksien olevan lähes loppuunmyytyjä, vaikka tavanomaisten myyntiväylien kautta olisi yhä saatavissa jopa sadoittain normaalihintaisia lippuja sekä vielä halvempia opiskelija- ja eläkeläislippuja.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat