Laulajana ja näyttelijänä tunnettu Kim Floor ryhtyi yrittäjäksi jo alle kolmikymppisenä, menestyi, menetti kaiken ja nousi lopulta kölin alta takaisin pinnalle - Kulttuuri | HS.fi

Laulajana ja näyttelijänä tunnettu Kim Floor ryhtyi yrittäjäksi jo alle kolmikymppisenä, menestyi, menetti kaiken ja nousi lopulta kölin alta takaisin pinnalle

”Yrittäjyys on minulla veressä. En voi kuvitellakaan olevani työpaikalla palkollisena”, Kim Floor sanoo. Voitto euroviisukarsinnassa 1972 teki hänet kuuluisaksi yhdessä yössä.

Kim Floor on huolissaan yrittäjyydestä Suomessa. ”Jos ei yrittäjen asemaa helpoteta, työpaikat ovat tässä maassa kyllä vähissä. Yrittäjät joutuvat kaikenlaisiin paperihommiin ja arvioimaan verojaan ennen kuin tietävät, tuleeko koko hommasta mitään. Virolaiset taitavat mennä tässä tapauksessa meidän ohitsemme että sujahtaa.”

13.3.2018 2:00 | Päivitetty 14.3.2018 10:56

”Eihän eläkkeellä oleminen nuorelle miehelle vielä mitenkään sovi”, Kim Floor tokaisee työhuoneessaan ja nappaa ikkunalaudalta loma-asuntoesitteen.

Floor jäi jo viettämään eläkepäiviä, mutta veri veti takaisin yrittäjyyteen. Nyt hän markkinoi vaimonsa kanssa Välimeren maissa olevia loma-asuntoja. Työtä voi tehdä netin välityksellä Lahdesta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat