Keisari Aarnio -rikossarja näyttää toimittajat sankareina ja poliisit pahiksina – Toimittajat Susanna Reinboth ja Minna Passi kertovat videolla, miten sarjan kohtaukset eroavat todellisista tapahtumista - Kulttuuri | HS.fi

Keisari Aarnio -rikossarja näyttää toimittajat sankareina ja poliisit pahiksina – Toimittajat Susanna Reinboth ja Minna Passi kertovat videolla, miten sarjan kohtaukset eroavat todellisista tapahtumista

Todellisuuteen perustuva Keisari Aarnio on rikossarja, joka keskittyy toimittajiin, ei poliiseihin.

Kirsi Ylijoki (2. vas.) esittää Susanna Reinbothia ja Pilvi Hämäläinen Minna Passia. Mikko Leppilampi (vas.) on komisario Rautavaara ja Kari Hietalahti huumepoliisin päällikkö Jari Aarnio.

14.4.2018 8:00

Suomalaisten luottamus poliisiin on tunnetusti kova, me­diaan vähäisempi. Keisari Aarnio kääntää asetelman ylösalaisin. Sarja istuu kaavaan, jossa toimittajat todella toimivat vallan vahtikoirina ja paljastavat sen väärinkäyttöä.

Tv-sarja Keisari Aarnio alkaa samasta tilanteesta kuin Minna Passin ja Susanna Reinbothin samanniminen kirja (2017): Poliisin kiinniottoryhmä odottaa kerrostalon kellarikerroksessa ja lähtee perään, kun mies katoaa sisäpihalle salkku kädessään. Huumepoliisin päällikkö Jari Aarnio otetaan saman tien kiinni.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat