Twitterissä varoitettiin Ihmeperhe 2 -elokuvan voimakkaista strobovaloista – varoitus levisi netissä ja lopulta myös elokuvateatterit lisäsivät varoituksen elokuvasta - Kulttuuri | HS.fi
Kulttuuri

Twitterissä varoitettiin Ihmeperhe 2 -elokuvan voimakkaista strobovaloista – varoitus levisi netissä ja lopulta myös elokuvateatterit lisäsivät varoituksen elokuvasta

Uuteen Ihmeperhe 2 -elokuvaan lisättiin varoitukset kirkkaista strobovaloista sen jälkeen, kun bloggari Veronica Lewis huomautti asiasta Twitterissä.

Ihmeperhe 2 saa tulee Suomessa ensi-iltaan elokuun lopussa. Kuva: Pixar

Julkaistu: 18.6.2018 14:45

Viikonloppuna Yhdysvalloissa julkaistu animaatioelokuva Ihmeperhe 2 nousi puheenaiheeksi Twitterissä, sillä elokuvasta puuttui varoitus voimakkaista strobovaloista.

Twitter-käyttäjä Veronica Lewis huomautti asiasta ja kirjoitti, että elokuvassa on monia kohtauksia, jotka voivat aiheuttaa oireita esimerkiksi epilepsiasta, migreenistä tai valoherkkyydestä kärsiville. Lewisin mukaan elokuvan pahiksen ase välkkyy voimakkaasti ja nopeasti valkoista valoa, ja kohtaukset joissa asetta käytetään, kestävät viidestä 90 sekuntiin.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Kulttuuri

Luetuimmat

Uusimmat