Kulttuuri

Paljastiko Sophie Turner suosikkisarjan loppuratkaisun tatuoinnillaan? Kokosimme kuumimmat Game of Thrones -huhut

Tiedonmuruja sarjan viimeisestä kaudesta ovat kuvauksien aikana levitelleet niin Game of Thrones -näyttelijät kuin fanikuntakin.

Huippusuositun Game of Thrones -sarjan kahdeksas ja viimeinen kausi nähdään ensi vuonna. Kauden kuvaukset ovat käynnissä ja huhumylly pyörii kiivaasti.

HS keräsi yhteen tiedonmurut ja huhut tulevasta kaudesta.

Jaksot

HBO on kertonut, että kahdeksas kausi koostuu vain kuudesta jaksosta. Kuusi ensimmäistä kautta sisälsi kymmenen jaksoa, seitsemäs seitsemän. On huhuttu, että viimeisen kauden jaksot olisivat jopa elokuvan mittaisia.

Yksi pääosanäyttelijöistä, Jon Snowta esittävä Kit Harington, on möläyttänyt Mirrorin haastattelussa, että jaksot voisivat olla kestoltaan jopa 90-minuuttisia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kuka jää henkiin?

Tuorein kohu alkoi lauantaina, kun Arya Starkia näyttelevä Maisie Williams julkaisi Instagramissa kuvan verisistä Niken tennareistaan. Kuvatekstissä Williams sanoi hyvästit roolihahmolleen ja käytti tunnistetta #lastwomanstanding.

Nyt spekuloidaankin, onko Arya sarjan naissankareista ainoa, joka selviää hengissä kauden loppuun asti?
Kovaa pohdintaa käydään myös siitä, ketkä kaikki sarjan muista hahmoista selviävät hengissä.

Express kertoi kroatialaisen fanin nähneen Haringtonin Kroatiassa Dubrovnikissa, jossa on kuvattu sarjan King’s Landingiin sijoittuvia kohtauksia.

Paikalla ilmeisesti nähtiin myös näyttelijä Lena Headey eli Cersei Lannister. Tästä päätellen Jon Snow nähdään Cersein vieraana viimeisellä kaudella.

Internet on täyttynyt teorioista siitä, jääkö John Snow lopulta henkiin.

Muun muassa Bustle on koonnut vihjeitä sen puolesta, että hän menettäisi henkensä ennen kuin tarina tulee päätökseensä. Snow sai seitsemännellä kaudella esimerkiksi Yön kuninkaan (The Night Kingin) vihamiehekseen ja rakastui toiseen viholliseensa, tätiinsä Daenerys Targaryeniin (Emilia Clarke).

Ja no, Jon Snow kuoli jo kertaalleen.


Emilia Clarke puolestaan kertoi jo toukokuussa kuvauksien olevan hänen osaltaan päätöksessä.

Voiko siis olla, ettei Daenerys selviä kauden loppuun? Clarke on myös vihjannut, etteivät kaikki fanit tule olemaan kauden lopputulokseen tyytyväisiä.

Yksi suurimmista huhuista käynnistyi, kun Sansa Starkia näyttelevä Sophie Turner otti uuden tatuoinnin. Susitatuoinnin alapuolella lukee teksti ”the pack survives”, jonka fanit tulkitsivat välittömästi spoileriksi sarjan loppuratkaisusta.

Turner kiisti asian The Late Late Show with James Corden -ohjelman haastattelussa. Hän sanoi, että teksti on vain lainaus edelliseltä tuotantokaudelta.Sarjan päätöskaudesta Turner on todennut, että hän on tyytyväinen siihen, kuinka ennalta-arvaamaton se on. Hän on myös kuvaillut kautta veriseksi.

Kuvaukset

Kroatian Dubrovnikin lisäksi kuvausryhmä on nähty lähiaikoina myös Pohjois-Irlannissa, Belfastissa.

Kuvauksissa on huhujen mukaan käytetty runsaasti savua. Savun määrä on aloittanut pohdinnat mahdollisista taistelukohtauksista ja lohikäärmeiden läsnäolosta. Myös suurin osa studiossa kuvatusta materiaalista purkitetaan juuri Belfastissa.
Toisaalta joidenkin huhujen mukaan kuvaukset ovat päättyneet jo kesäkuussa. Fanit ovat vihjailleet somessa myös Belfastissa järjestetyistä kuvausten päättäjäisbileistä.

Näin pääteltiin esimerkiksi Daeneryksen tulkkina ja palvelijana tunnetun Missandein näyttelijän Nathalie Emmanuelin Instagram-kuvasta:
Game of Thrones -wikian mukaan kuvaukset alkoivat viime vuoden lokakuussa Irlannissa ja jatkuivat talvella Islannissa.

Spekuloidessa kannattaa muistaa, että kuvausaikataulu ei etene tarinan mukaisessa järjestyksessä, joten siitä ei kannata lopullisia johtopäätöksiä tehdä.

Muita huhuja

Gamesradar-sivuston tietojen mukaan tulevan kauden roolitukseen liittyviä tietoja on vuodettu. Tietojen mukaan sarjaan on etsitty esimerkiksi nuorta, pohjoisen aksentilla puhuvaa tyttöä sekä 8–12-vuotiasta poikaa, jonka hahmo on taustaltaan köyhä.

Varmaa tietoa ei tietenkään ole siitä, onko kyseessä täysin uudet hahmot vai kenties näyttelijöitä nykyisten hahmojen flashback-kohtauksia varten. Sivustolla spekuloitiin, että uusi kausi voisi sisältää lisätietoa esimerkiksi edesmenneestä Lyanna Starkista eli Jon Snown oikeasta äidistä.

Rhaegar Targaryenia näyttelevä Wilf Scolding julkaisi huhtikuussa Instagramissa kuvan Belfastilaisen hotellin edustalla vihjaten, että myös hänet sisältäviä takaumia tullaan kuvaamaan.

Game of Thrones -huhuja twiittaava tili ehti julkaista kuvasta kuvakaappauksen, mutta alkuperäisen Instagram-kuvan näyttelijä on ilmeisesti jälkikäteen poistanut.

Kuvakaappauksen näet tästä:
Aikaisemmin GoT-kausista on kerrottu ja esitetty trailereita San Diegon Comic-Con -tapahtumassa. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 19.–22. heinäkuuta. Nähtäväksi jää, hemmotellaanko faneja tänä vuonna.

Koska uusi kausi sitten alkaa?

Virallisesti tuotantoyhtiö HBO on kertonut kahdeksannen kauden näkevän päivänvalon vuonna 2019. Perinteisesti isojen kausien tuotantokaudet ovat alkaneet keväisin.

HBO:lla on tänä keväänä nähty uudet kaudet suosituista Westworld- ja Handmaid’s Tale -sarjoista. Oletettavaa on, että ensi keväänä saman ohjelmapaikan vie Game of Thrones.

Kommentit

  Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Näytä lisää
  Luetuimmat
  • Juuri nyt
  • Päivä
  • Viikko
  1. 1

   Täysin kokeellinen hoito tuotti yllättävän tuloksen: ihosyöpä hävisi kokonaan 97-vuotiaalta naiselta

  2. 2

   Lastaan pelastaessa hukkunut äiti oli veden alla yli 40 minuuttia vilkkaalla uimarannalla Vantaalla – Uima­valvojille on järjestetty kriisiapua

  3. 3

   Trump heräsi nöyryytykseksi kuvaillun päivän jälkeen ja alkoi twiitata: ”Putinin kanssa oli mahtava kokous, mutta valeuutiset menivät siitä aivan sekaisin”

  4. 4

   Suomalaisille lähetetty viestejä, joissa kiristäjät väittävät uhriensa katsoneen nettipornoa – viestintä­virasto neuvoo peittämään tietokoneen kameran

  5. 5

   Jäämies Ötzi kuoli täysin vatsoin, mutta nykyihmistä hänen viimeinen ateriansa voi hirvittää

  6. 6

   36-vuotias nainen sai pelastettua hukuksissa olleen lapsen Vantaalla, mutta hukkui itse – pelastuslaitoksen mukaan hukkunut oli lapsen äiti

  7. 7

   Kesän lämpöennätys nousi 33,3 asteeseen – Näistä oireista tunnistat uhkaavan lämpöuupumuksen

  8. 8

   Jäikö Helsingin maineeseen tahra presidenttien ”järkyttävästä” tapaamisesta, entä mitä Trump nyt aikoo? Asiantuntija arvioi huippu­kokouksen jättämiä avoimia kysymyksiä

  9. 9

   Sdp:n kannatus jatkaa kasvuaan, keskustan suosio yhä laskussa – Sipilä: Kannatuksen lasku on vain kestettävä

  10. 10

   Helsingin huippukokous oli outo jopa Trumpin asteikolla – se oli liikaa presidentin uskollisille tukijoillekin, mutta mitä siitä seuraa?

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Trump tuhosi Helsingin huippukokouksen yhdellä iskulla – amerikkalaiset tyrmistyivät Trumpin ”antautumisesta” Venäjän presidentille

  2. 2

   Jäämies Ötzi kuoli täysin vatsoin, mutta nykyihmistä hänen viimeinen ateriansa voi hirvittää

  3. 3

   36-vuotias nainen sai pelastettua hukuksissa olleen lapsen Vantaalla, mutta hukkui itse – pelastuslaitoksen mukaan hukkunut oli lapsen äiti

  4. 4

   Trumpin Euroopan-vierailu oli lopulta nöyryytys, josta jää jälki maailmanhistoriaan

  5. 5

   Sosiaalinen media täyttyi asian­tuntijoiden järkytyksestä: ”Onko mikään tiedotus­tilaisuus ollut Yhdys­valtain presidentille näin nöyryyttävä?”

  6. 6

   USA:ssa nousi poliittinen myrsky Trumpin puheista – ”Yksi Yhdysvaltain presidentin häpeällisimmistä esiintymisistä”

  7. 7

   Raskaana olevat Trumpit vangitsivat huomion Esplanadilla – Kuvakooste tiivistää maanantain kiinnostavimmat mielenosoitukset

  8. 8

   Republikaani­senaattori John McCain: Helsingin huippu­kokous oli hirvittävä virhe – lue HS:n seuranta Trumpin ja Putinin tapaamisen käänteistä

  9. 9

   Kesän lämpöennätys nousi 33,3 asteeseen – Näistä oireista tunnistat uhkaavan lämpöuupumuksen

  10. 10

   ”Ostin kaksi kuumemittaria ja söin elohopeat niistä” – tutkija selvittää laittoman abortin teettäneiden naisten kohtaloita

   Tilaajille
  11. Näytä lisää
  1. 1

   Republikaani­senaattori John McCain: Helsingin huippu­kokous oli hirvittävä virhe – lue HS:n seuranta Trumpin ja Putinin tapaamisen käänteistä

  2. 2

   Netissä pyöriminen kuormittaa ja vie keskittymiskyvyn – tämän jutun voit lukea vain ilman verkkoyhteyttä

  3. 3

   Kävin Elastisen kuntosalilla ja vaivaannuin suunnattomasti – Mitä vikaa on keskinkertaisuudessa?

  4. 4

   Trump tuhosi Helsingin huippukokouksen yhdellä iskulla – amerikkalaiset tyrmistyivät Trumpin ”antautumisesta” Venäjän presidentille

  5. 5

   Donald ja Melania Trumpin saattue saapui Kalastaja­torpalle suuren väkijoukon saattelemana – lue HS:n seuranta sunnuntain tapahtumista

  6. 6

   Suomen hipsterein paikka on pieni kylä Nokian hylkäämässä Salossa – ”Elämäntilanteeni on niin hyvä, ettei siitä melkein kehtaa puhua”

  7. 7

   Los Angeles Timesin toimittaja tuli Helsinkiin raportoimaan huippukokouksesta, mutta rakastuikin julkiseen liikenteeseen – ”Suomi on voittanut minut puolelleen”

  8. 8

   Kaikki loukkuun jääneet pelastettiin luolasta Thaimaassa, myös lääkäri ja sukeltajat pääsivät ulos – ”Emme tiedä, onko tämä ihme, tiedettä vai mitä”

  9. 9

   Suomalais­sukeltaja Mikko Paasi oli thaimaalaisessa luolassa viimeisten joukossa ja joutui pakenemaan nousevaa vettä viime hetkellä – nyt hän kertoo HS:lle tapahtumien dramaattiset vaiheet

  10. 10

   Trump teki etikettimokan ja saattoi kuningatar Elisabetin kiusalliseen tilanteeseen Britanniassa

  11. Näytä lisää
  Uusimmat
  1. Juuri nyt
  2. Täysin kokeellinen hoito tuotti yllättävän tuloksen: ihosyöpä hävisi kokonaan 97-vuotiaalta naiselta
  3. Myrskyn merkit näkyivät, kun sote-valiokunta kohtasi kesken kesän – ministeri varoittaa syksyllä tulossa olevasta lakisumasta
  4. Jäikö Helsingin maineeseen tahra presidenttien ”järkyttävästä” tapaamisesta, entä mitä Trump nyt aikoo? Asiantuntija arvioi huippu­kokouksen jättämiä avoimia kysymyksiä
  5. HS seuraa: Mestarienliigan karsinta-ottelussa maali-iloittelu jo ensimmäisellä puoliajalla – HJK johtaa 3–1
  6. Tunti sitten
  7. ”Propralia, Seroxatia, Arcoxia, Esomeprazolia” –Tällaisen lääke­cocktailin voimin huippukokki Henri Alén paiski töitä vuosia ja kertoo nyt, miten pääsi pillereistä eroon
  8. Sylikoira talutus­nuorassa – nämä kolme asiaa jäivät ulkomaisten tiedotus­välineiden mieleen Trumpin ja Putinin tapaamisesta Helsingissä
  9. Rinne ja Orpo sanailivat ensi vaalikauden menoista, ensimmäinen tentti ennen huhtikuun vaaleja sujui rauhallisesti – HS seurasi hetki hetkeltä
  10. Kaksi nuorta miestä vangittu epäiltynä Joensuun Ilona-yökerhossa tapahtuneesta puukotuksesta – epäillään iskeneen kolmea puukolla
  11. EU:lta lisää miljardisakkoja Googlelle, kertovat lähteet – pakotti valmistajat asentamaan yhtiön sovelluksia puhelimiin
  12. IS: Putin lipsautti Helsingissä Venäjän järjestäneen Krimin kansan­äänestyksen – Kreml sensuroi puheen virallisen version
  13. Näytä lisää