Suomen suosituin radiotiimi hajoaa – ”Juhan mukaantulo kahdeksan vuotta sitten oli vahinko”, sanoo ohjelmapäällikkö - Kulttuuri | HS.fi
Kulttuuri

Suomen suosituin radiotiimi hajoaa – ”Juhan mukaantulo kahdeksan vuotta sitten oli vahinko”, sanoo ohjelmapäällikkö

”Aamushown tekeminen perustuu paljon persooniin. On pitkä tie löytää combo, joiden kemiat toimivat”, sanoo Radio Suomipopin ohjelmapäällikkö Paula Niska-Vuorinen.

Juha Perälä (vas.), Jaajo Linnonmaa ja Anni Hautala. Kuva: Lassi Rinne

Julkaistu: 21.1.2019 11:08, Päivitetty 21.1.2019 15:30

Suomen suosituin radion aamutiimi hajoaa. Radio Suomipopin Aamulypsy menettää yhden kolmesta jäsenestään, kun juontaja Juha Perälä lopettaa ohjelman teon. Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Muita Aamulypsyn tekijöitä ovat Jaajo Linnonmaa ja Anni Hautala.

Perälä kertoi asiasta Instagram-päivityksellä maanantai-aamuna:

Perälä kirjoittaa päivityksessä:

PERIS LÄHTEE VEKS!!

Kuten 31.12. lupailinkin, että tammikuussa olisi uutisia luvassa!! Tänään lähti käyntiin viimeinen viikkoni Aamulypsyssä. 10 vuotta on tullut putkeen herättyä 05.00, mutta nyt on aika muuttaa hieman kaavaa ja jättää tämä rutiini ainakin toistaiseksi. En vielä tiedä, missä matkani jatkuu, mutta teen tässä vielä muutamat jaksot urheilupodcastia Mestarit sekä muutamat ennalta sovitut työt. Tässä vaiheessa haluan sanoa Kiitos kaikille tähänastisella matkallani mukana olleille. Kiitos Työnantajalle, Aamulypsylle ja kaikille työkavereille sekä erityisesti Kaikki Kuulijat, TE olette tämän kaiken mahdollistaneet. Tämä on ollut upeaa aikaa, Kiitos!!

Terkuin Peris

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Kulttuuri

Luetuimmat

Uusimmat