Martti Suosalo tähdittää Ylen kirpeän hauskaa uutuussarjaa, joka käsittelee ympäristöasioita komedian kautta - Kulttuuri | HS.fi

Martti Suosalo tähdittää Ylen kirpeän hauskaa uutuussarjaa, joka käsittelee ympäristöasioita komedian kautta

”Huumorin tekijälle mikään ei ole hauskempaa kuin itsensä vakavasti ottava ihminen”, sanoo sarjan käsikirjoittaja Miira Karhula.

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Taisto (Martti Suosalo, kesk.) yrittää saada naapurinsakin (Santeri Helinheimo-Mäntylä, vas., Noora Dadu, Joonas Saartamo ja Jaana Saarinen) kiinnostumaan kierrätyksestä. Helppoa se ei ole.

18.4.2019 2:00

Ylen uutuussarja Taisto – muovista ja rakkaudesta on osa Ylen I Love muovi -kampanjaa, jolla pyritään lisäämään tietoisuutta muovinkierrätyksestä. Kyseessä ei silti ole mikään kierrätysohjelma.

”Yle halusi komedian osaksi kampanjaansa. Ajattelimme, että jos siitä saa tehdä ihan oi­kean, hauskan komediasarjan, niin sitten se kiinnostaa. Eihän pirukaan katso ohjelmaa vain siksi, että oppisi kierrättämään. Sitä pitää katsoa viihteenä, ja jos siitä jää jotain mieleen, niin hyvä”, sanoo Miira Karhula. Hän on käsikirjoittanut sarjan yhdessä puolisonsa Risto Karhulan kanssa ja toimii myös ohjaajana.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat