Julkkiskokki Harri Syrjäsen, 50, elämä on rakentunut työn ympärille, mutta työnarkomaani hän ei ole: ”Jos voittaisin Eurojackpotissa, niin lopettaisin nämä työt saman tien”

Kokkisota-ohjelman aikaan Harri Syrjäsestä ja muista ohjelman kokeista tuli seurattuja tv-tähtiä.

Harri Syrjäsen paras ominaisuus ammattikokkina on hänen herkkä makuaistinsa: ”Makujen analysointi on mulle vaivatonta. On helppo ymmärtää, minkälaisia makuja ihmiset kaipaavat ja mistä he todennäköisesti nauttivat.”

”Hei, nyt on hyvän näköistä! Helvetinmoinen sauhu”, Harri Syrjänen hihkaisee kaasugrillin kannen noustessa auki.

Seisomme kymmenhenkisen kuvausryhmän kanssa Teurastamon pihalla Kalasataman kupeessa. Ritilällä possun ulkofileiden vieressä käryävät folioon käärityt savustuspurut.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat