Monen eri tyylin luottomuusikkona tunnettu Timo Kämäräinen päätyi soittamaan Ellipsin ja Olavi Uusivirran yhtyeisiin, vaikka ajankohtainen popmusiikki ei koskaan ole häntä sytyttänyt - Kulttuuri | HS.fi

Monen eri tyylin luottomuusikkona tunnettu Timo Kämäräinen päätyi soittamaan Ellipsin ja Olavi Uusivirran yhtyeisiin, vaikka ajankohtainen popmusiikki ei koskaan ole häntä sytyttänyt

Timo Kämäräinen soittaa monen­laista musiikkia jazzista rockiin ja poppiin, mutta ydinviesti on silti aina sama, tyylistä riippumatta.

Kitaristi Timo Kämäräinen on nykyään myös äänittäjä ja tuottaja,”poppituottaja”. Hän on taltioinut omassa Martinlaakson ArthurII-studiossaan viimeksi Olavi Uusivirran uusimman albumin, joka julkaistaan toukokuussa.

27.4.2019 2:00

Rytmimusiikkien moniottelija, kitaristi Timo Kämäräinen muistaa mainita haastattelun aikana useasti Søren Kierkegaardin, eksistentialismin edelläkävijän. Musiikin tekijänä häntä on säväyttänyt erityisesti tanskalaisen filosofin kirjaama ajatus uskonvaraisesta loikasta tuntemattomaan, hypystä ”järkimaailmasta mysteeriin”.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat