Jessikka Aro kävi Facebookin, Twitterin, Youtuben ja Googlen pääkonttoreissa kertomassa, millaista on olla vihapuheen kohteena, kun netin ilmiannot eivät johda mihinkään - Kulttuuri | HS.fi
Kulttuuri

Jessikka Aro kävi Facebookin, Twitterin, Youtuben ja Googlen pääkonttoreissa kertomassa, millaista on olla vihapuheen kohteena, kun netin ilmiannot eivät johda mihinkään

”On korkea aika, että yhtiöt alkavat suojella käyttäjiään”, muiden vihapuheen uhrien kanssa mediajättien konttoreissa kiertänyt Aro sanoo.

Jessikka Aro sanoo, että hän meni Piilaaksoon tekemään ilmiannon vihaviesteistä livenä, koska hänen tekemiinsä ilmiantoihin ei ole vastattu.

Julkaistu: 11.5.2019 10:42

Ylen toimittaja Jessikka Aro kiertää parhaillaan Piilaaksossa tapaamassa yhteisöpalvelujättien edustajia ja kertomassa, miltä vihapuhe tuntuu.

Aron ja muiden kiertueella olevien vihapuheen uhriksi joutuneiden tarkoituksena on saada Facebookin, Twitterin, Googlen ja Youtuben johtajat ryhtymään toimenpiteisiin, jotta valheellisen tiedon levittäminen netissä loppuisi.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Kulttuuri

Luetuimmat

Uusimmat