Uusi nuorisomusikaali Fomo käsittelee ulkopuolisuutta ja nettikiusaamista, puolet esiintyjistä on maahanmuuttajia

25 vuotta sitten Hype-musikaali villitsi kokonaisen ikäluokan, ja nyt valmistunut Ryhmisnuorten Fomo on saanut siitä innoituksensa.

Tätä nykyä kun netti, kännykät ja sosiaalinen media vaativat oman siivunsa nuorten ajankäytöstä, on päivän sana fomo, fear of missing out. Se kalvava tunne, että jää jostain paitsi. Nuorten elämästä kertovassa Fomo-musikaalissa näyttelevät muun muassa Masha Suhhareva, Marie Vilkki ja Matias Löfberg.

18.5.2019 14:37

Musikaali

Fomo – Fear of Missing Out, Ryhmäteatterin ryhmisnuoret. Ohjaus ja sovitus Jonna Wikström, lavastus ja pukusuunnittelu Paula Koivunen, äänisuunnittelu ja musiikin sovitus Markus Bonsdorff, koreografi Soile Ojala, valosuunnittelu Mia Jalerva, videosuunnittelu Tytti Junna ja Suvimarja Halmetoja. Esiintyjät Nea Hokkanen, Edit Viljamaa, Zaher Husseini, Matias Löfberg, Myrsky Virmavirta, Javid Panahi, Iida Lampela, Masha Suhhareva, Saana Miettinen, Siru Summanen, Sara-Inari Pohjonen, Marie Vilkki, Jesse Gyllenbögel, Saggad Muhammed, Milana Novokmet, Janette Hirvonen, Anastassia Suhhareva, Anna Buzakova.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat