Sirkusta ja nykyteatteria yhdistävässä teoksessa sivuhenkilöistä tulee sopeutumattomia, hankaliin asentoihin ja tilanteisiin asettuvia hahmoja

Alma Lehmuskallion Mun siivet ei mahdu kahvihuoneeseen yhdistää sirkusta ja nykyteatteria. Eira Virekosken dramaturgian avulla esityksestä muovautuu hankala ja anarkistinen möykky.

Esitys tapahtuu konttorissa, jossa esiintyjät asettuvat ryhmäakrobatiaa vaativiin asentoihin.

29.8.2019 14:20 | Päivitetty 29.8.2019 15:28

Mun siivet ei mahdu kahvihuoneeseen. Sivuhenkilöt-ryhmän esitys Cirkon maneesissa. Yhteistuotanto Helsingin juhlaviikot ja Cirko – Uuden sirkuksen keskus. Käsikirjoitus Eira Virekoski, ohjaus Alma Lehmuskallio, konseptin suunnittelu Henna Kaikula, Alma Lehmuskallio, Eira Virekoski. Lavastus ja puvut Janne Vasama ja Riina Nieminen, lavastus- ja pukusuunnitteluassistentti Oscar Dempsey. Lavasteiden rakennus Janne Vasama, Riina Nieminen, Oscar Dempsey, Albert Sundström ja Nicke von Weissenberg, äänet Joonas Outakoski, valot Ainu Palmu, maskeeraus- ja hiussuunnittelu Tia Kokljuschkin. Esiintyjät ja kanssasuunnittelijat Anne-Mari Alaspää, Milla Järvinen, Henna Kaikula, Saku Mäkelä, Eero Vesterinen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat