Musiikintekijä Ali Alikoski, 60, koki Keba-yhtyeen laulajana rocktähteyden 1980-luvulla, ja siitä selviäminen otti aikansa - Kulttuuri | HS.fi

Musiikintekijä Ali Alikoski, 60, koki Keba-yhtyeen laulajana rocktähteyden 1980-luvulla, ja siitä selviäminen otti aikansa

Ali Alikoski on tehnyt paljon musiikkia muille artisteille. Aikakoneen Alla vaahterapuusta tuli yksi suurimmista radiohiteistä.

”Luonnossa liikkuminen on auttanut minua todella paljon. Silloin kun oli vaikeinta, jokainen kävelylenkki oli kuin askel kohti valoa”, Ali Alikoski kertoo Majavatien kallioilla Helsingin Herttoniemessä.

5.9.2019 2:00

Salama ei voi iskeä kahdesti samaan paikkaan, väittää kulahtanut sanonta. Muusikko Ali Alikosken tarina todistaa toista.

Kun ”salama” iski toisen kerran, Lauttasaaren nuorisotilojen biljardihuoneessa pallot kolisivat niin, ettei nuoriso-ohjaaja Alikoski ollut kuulla näppäilemäänsä akustista kitaraa. Alikoski ei välittänyt siitä, sillä hän tiedosti, että tällä kertaa oli tapahtumassa jotain poikkeuksellista.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat