”Kävely Inarin metsässä oli meille lähes hengellinen kokemus”, Frozen-elokuvien tuottaja kertoo HS:n haastattelussa – Jatko-osaa varten tekijät matkustivat Lappiin ja ihastuivat ruskaan - Kulttuuri | HS.fi

”Kävely Inarin metsässä oli meille lähes hengellinen kokemus”, Frozen-elokuvien tuottaja kertoo HS:n haastattelussa – Jatko-osaa varten tekijät matkustivat Lappiin ja ihastuivat ruskaan

Frozen on 2010-luvun suosituin lastenelokuva. Jouluna tulee ensi-iltaan sen jatko-osa, jonka tuottaja Peter Del Vecho kertoo HS:n haastattelussa vaikuttuneensa Inarista.

Elsan ja Annan suhde on myös Frozen 2 -elokuvan keskiössä.

1.10.2019 2:00 | Päivitetty 1.10.2019 15:11

Oslo

Ihmiset istuvat hiljaa, pälyilevät ympärilleen ja pitävät sylissään suljettuja paperipusseja, joihin heidän on pitänyt laittaa puhelimensa.

Hiljaisuus katkeaa, kun salin edustalle kävelee puvuntakkiin, kauluspaitaan ja farkkuihin pukeutunut keski-iän ylittänyt harmaahiuksinen mies. Jos hän tulisi kadulla vastaan, tavallinen kaduntallaaja ei kiinnittäisi mitään huomiota. Täällä norjalaisessa elokuvateatterissa hän saa raikuvat suosionosoitukset.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat