Hittitehtailijat Teemu Brunila ja Jukka Immonen perustivat yrityksen norjalaistuottajan kanssa: Katkeransuloinen skandinaavisuus on Amerikassa haluttua ”haltiakieltä” - Kulttuuri | HS.fi
Kulttuuri

Hittitehtailijat Teemu Brunila ja Jukka Immonen perustivat yrityksen norjalaistuottajan kanssa: Katkeransuloinen skandinaavisuus on Amerikassa haluttua ”haltiakieltä”

Musiikkituottajat Teemu Brunila ja Jukka Immonen perustivat norjalaisen musiikkituottajan Axidentin kanssa yhteisyrityksen Nordic Music Partnersin, jonka tavoitteena on saada kansainvälistä näkyvyyttä pohjoismaisille hittibiiseille.

Teemu Brunila Kuva: Bo Stranden

Julkaistu: 2.10.2019 9:04, Päivitetty 3.10.2019 15:09

Kansainvälisesti menestyneet suomalaiset muusikot ja musiikkituottajat Teemu Brunila ja Jukka Immonen ovat perustaneet yhdessä norjalaisen musiikkituottajan Axidentin eli Andreas Schullerin kanssa yhteisen musiikkikustantamon.

Nordic Music Partnersin tavoitteena on saada kansainvälistä näkyvyyttä pohjoismaisille musiikintekijöille. Heidän tavoitteenaan on saada skandinaavisten tekijöiden hittejä soimaan entistä isommin maailmalla.

Seuraa uutisia tästä aiheesta