Maustetytöt jäi Emma-ehdokaslistan ulkopuolelle rasistisen termin vuoksi – se ei ole ihme, sillä suomalaisilla on aina ollut kehno lukutaito popmusiikin suhteen - Kulttuuri | HS.fi
Kulttuuri|Kommentti

Maustetytöt jäi Emma-ehdokaslistan ulkopuolelle rasistisen termin vuoksi – se ei ole ihme, sillä suomalaisilla on aina ollut kehno lukutaito popmusiikin suhteen

Rumban mukaan Maustetytöt ei ole Emma-gaalassa ehdolla vuoden tulokkaaksi, koska raadin kesken syntyi kiistaa, onko yhtye rasistinen.

Maustetytöt eli Anna (vas.) ja Kaisa Karjalainen toimivat Alman Euroopan-kiertueen päätöskeikan lämmittelijöinä Helsingin jäähallin Black Boxissa 2. marraskuuta.

Julkaistu: 28.11.2019 14:56

Rumba uutisoi tänään, että Maustetytöt ei olisi ehdolla ensi helmikuussa järjestettävässä Emma-gaalassa. Raati oli päättänyt ehdokaslistoista maanantaina 25. marraskuuta.

Raadin kesken oli syntynyt Rumban mukaan kiistaa Vuoden tulokas -kategorian suhteen. Yhden raatilaisen mielestä Maustetyttöjä ei voi asettaa ehdolle, koska siinä tapauksessa Emma-raati tulisi normalisoineeksi rasismia.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Kulttuuri

Luetuimmat

Uusimmat