Suomalaisten huolia työkseen pohtivat kirjailijat Tuomas Kyrö ja Miika Nousiainen kertovat, miten joulun kanssa voi päästä sinuiksi: Jos muut kotona rakastavat juhlaa, yritä olla mäkättämättä - Kulttuuri | HS.fi

Suomalaisten huolia työkseen pohtivat kirjailijat Tuomas Kyrö ja Miika Nousiainen kertovat, miten joulun kanssa voi päästä sinuiksi: Jos muut kotona rakastavat juhlaa, yritä olla mäkättämättä

Tuomas Kyrö ja Miika Nousiainen eivät pukeudu joulupukiksi, mutta muuten he suorittavat isyyttä samoin kuin useimmat sukupolvensa miehet. Punavihreän kuplan vanhemmuus on yksi teema myös Nousiaisen tulevassa romaanissa.

Miika Nousiainen ja Tuomas Kyrö ovat oppineet sietämään – ja jopa pitämään joulusta – koska mitäpä ei mies tekisi rakkaidensa puolesta.

24.12.2019 2:00 | Päivitetty 24.12.2019 6:15

Näin jouluaattoaamuna monen mieltä voi kaihertaa sama kysymys: pitääkö olla huolissaan, jos ei yhtään tunnu joululta ja koko hössötys vaan ärsyttää?

Ei pidä, lohduttavat kirjailijat ja televisiopanelistit Tuomas Kyrö ja Miika Nousiainen. He ovat vastanneet kansalaisten huoliin jo kolmen vuoden ajan suositussa Pitääkö olla huolissaan?-televisio-ohjelmassa, joten luottakaamme tässäkin heidän sanaansa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat