Parikymppisenä Erkko Lehtinen, 40, pelkäsi tärvelleensä Alvar Aallon suunnitteleman talon, ja nykyisin hän vetää yhtä Helsingin suosituimmista klubeista - Kulttuuri | HS.fi

Parikymppisenä Erkko Lehtinen, 40, pelkäsi tärvelleensä Alvar Aallon suunnitteleman talon, ja nykyisin hän vetää yhtä Helsingin suosituimmista klubeista

Dj Erkko eli Erkko Lehtinen alkoi järjestää klubeja ollessaan 15-vuotias. Hänen suurin menestyksensä on viikoittainen Tavastian Lauantaidisko.

Erkko Lehtinen on asunut Helsingissä vuodesta 2000 ja järjestänyt klubeja ja soittanut monessa paikassa. Lehtisen menestynein idea on ollut Tavastian lauantaidiskon järjestäminen.

13.1.2020 2:00 | Päivitetty 13.1.2020 13:46

Eteisessä roikkuu iso nippu festivaali- ja artistipasseja. Olohuoneessa on yksi kirjahylly ja monta levyhyllyä. Ihan kaikki levyt eivät mahdu hyllyihin, vaan osa nojaa niitä vasten.

Tuttu näky dj:n kodissa.

Erkko Lehtinen eli dj Erkko on Tavastian kävijöille tuttu klubin Lauantaidiskosta, jota hän on järjestänyt jo yli kymmenen vuotta. Nelikymppisenä hän on jo oikeastaan tapahtumatuotannon veteraani, sillä ensimmäiset klubit hän järjesti jo 25 vuotta sitten kotikaupungissaan Jyväskylässä ollessaan 15-vuotias.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat