Asap Rocky saapuu Weekend-festivaalin pääesiintyjäksi, mutta tapahtumapaikkaa ei kerrota julkisuuteen vieläkään - Kulttuuri | HS.fi
Kulttuuri

Asap Rocky saapuu Weekend-festivaalin pääesiintyjäksi, mutta tapahtumapaikkaa ei kerrota julkisuuteen vieläkään

Weekend-festivaali järjestetään Helsingissä 7.–8. elokuuta.

Asap Rocky esiintyi viime kesänä Blockfestillä. Kuva: Rami Marjamäki

Julkaistu: 17.2. 16:33

Elektroniseen musiikkiin ja hiphopiin keskittynyt Weekend-festivaali on julkistanut ensimmäiset artistikiinnityksensä. Yhdeksättä kertaa järjestettävän tapahtuman pääesiintyjäksi saapuu yhdysvaltalainen rap-artisti Asap Rocky.

Viime kesänä Ruotsissa pidätetty ja pahoinpitelystä ehdollista tuomiota saanut räppäri esiintyi Suomessa viimeksi elokuussa Blockfest-tapahtumassa pian vapautumisensa jälkeen.

Rockyn lisäksi Weekend-festivaaliin saapuvat esiintymään muun muassa norjalainen dj Kygo, ruotsalainen tuottaja Adam Beyer ja australialainen räppäri Iggy Azalea. Esiintyjiksi on vahvistettu myös italialainen tuottajakolmikko Meduza, norjalaisduo Tungevaag & Raaban, yhdysvaltalaisräppäri Don Toliver, kosovolainen dj Regard ja suomalaisista artisteista JVG sekä Etta.

Erikoista Weekend-festivaalin julkistuksessa on se, että tapahtumapaikkaa ei ole vieläkään kerrottu julkisuuteen. Viime viikkoina sosiaalisen median kanavissa, muun muassa Jodelissa, on käyty huolestunutta spekulaatiota siitä, miksi tapahtumapaikkaa ei ole tiedotettu vieläkään, vaikka festarin järjestämiseen on aikaa enää alle puoli vuotta. Weekend-festivaali järjestetään 7.–8. elokuuta.

Tapahtuman tiedottaja Tomi Lindblom kertoo HS:lle, että tapahtumapaikka on jo selvillä, mutta tällä hetkellä sitä ei vielä voida kertoa julkisuuteen, koska vuokrasopimuksesta puuttuvat allekirjoitukset.

Lindblom lupaa kuitenkin, että tieto tapahtumapaikasta kerrotaan lähiaikoina. Hän myös vahvistaa, että Weekend-festivaali ei palaa Suvilahteen, jossa se järjestettiin viime vuonna. Festari on muutenkin joutunut vaihtamaan tapahtumapaikkaa viime vuosina: toissa vuonna se järjestettiin Hietaniemessä, sitä ennen useamman kerran Kyläsaaren festivaalialueella.

Seuraa uutisia tästä aiheesta