Jaajo Linnonmaan televisioura alkoi räväkästä Räsypokka-ohjelmasta - Kulttuuri | HS.fi
Kulttuuri|Muistatkos?

Jaajo Linnonmaan televisioura alkoi räväkästä Räsypokka-ohjelmasta

SubTv:n myöhäisillassa vuosina 2002–2003 esitetyssä ohjelmassa pelattiin pokeria ja riisuuduttiin. Linnonmaa jakoi kortit ja puhui ronskeja.

Julkaistu: 27.2. 2:00

Jaajo Linnonmaa vuonna 2002. Kuva: ERKKI LAINE

2000-luvun alussa tosi-tv haki paikkaansa kotimai­sessa ohjelma­virrassa. Räväkim­mästä päästä taisi olla SubTv:n myöhäis­iltaan sijoitettu Räsypokka (2002–2003). Ohjelmassa aloitti tv-uransa nuori juontaja Jaajo Linnonmaa.

Vaikka televisiossa on nähty jos jonkinlaista kohuformaattia, on vaikea uskoa, että tämä idea menisi enää sellaisenaan läpi.

Ohjelmassa kaksi miestä ja kaksi naista istuivat pöydän ääressä pelaamassa räsypokeria. Jokaisen jaon jälkeen häviäjä otti vaatteen pois. Kun alushousutkin lähtivät, putosi pois pelistä. Ohjelmaa tehtiin studiossa, mutta joskus jalkauduttiin myös yökerhoympäristöön.

Pelaajat hoitivat riisumisen, kuvaajat strategiset kuvakulmat ja Linnonmaa korttien jakamisen ja ronskit puheet.

Räsypokassa Linnonmaa vilautti jo kainostelematonta juontotyyliään, johon suomalaiset radio- ja tv-yleisöt ovat sittemmin ihastuneet.

Harvassa ovat näet ne tv-juontajat, joiden suusta tuntuu täysin luontevalta kuulla lause: ”Jännitys tiivistyy: näkyykö Juhan munat seuraavaksi?”

Seuraa uutisia tästä aiheesta