Tinder-deitti paljastui sugar daddyksi ja sitten iski paniikki­häiriö – Moa Romanova teki kokemuksistaan kaiken paljastavan sarja­kuvan - Kulttuuri | HS.fi
Kulttuuri|Sarjakuvat

Tinder-deitti paljastui sugar daddyksi ja sitten iski paniikki­häiriö – Moa Romanova teki kokemuksistaan kaiken paljastavan sarja­kuvan

Milleniaalisukupolven ääneksi nostettu Moa Romanova bloggasi vuosia bilettämisestään, mutta rakastaa nykyään rutiineja ja hiljaisuutta.

Tilaajille

Moa Romanovan esikoisteos on käännetty seitsemälle kielelle. USA:ssa albumi ilmestyi nimellä Goblin Girl, ja Romanova juhlisti käännöstä maalaamalla tittelin kasvoihinsa.

Julkaistu: 24.4. 2:00, Päivitetty 24.4. 6:44

Sarjakuva-albumin ensimmäisellä sivulla nuori nainen makaa sängyssä ja selailee Tinderiä. Deittipalvelussa vastaan tulee vain epäkiinnostavia tyyppejä tai pervoja, mutta yhtäkkiä hän saa osuman viisikymppisen tv-julkkiksen kanssa.

Siitä riittää naurunaihetta kavereiden kesken, mutta pienen yllyttämisen jälkeen Moa-niminen päähenkilö päättää suostua treffeille miehen kanssa – tämä kun sattuu juuri olemaan työkeikalla hänen kotikaupungissaan.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Kulttuuri