Netflixin Too Hot to Handle on erilainen deittiohjelma: rantalomalle kerätyiltä seksikkäiltä nuorilta on kielletty jopa pussailu - Kulttuuri | HS.fi
Kulttuuri|Televisioarvostelu

Netflixin Too Hot to Handle on erilainen deittiohjelma: rantalomalle kerätyiltä seksikkäiltä nuorilta on kielletty jopa pussailu

Too Hot to Handle -realitysarjan osanottajilta kaikenlainen seksi on kielletty. Sääntöjä tosin myös rikotaan.

Kaulailla saa, muhinoida ei!

Julkaistu: 13.5. 2:00

Netflix on tehnyt oman ver­sionsa tosi-tv-sarjasta, jossa jouk­ko seksikkäitä nuoria kokoontuu aurinkoiseen merenrantakohteeseen deittailemaan, flirttailemaan ja tietysti viettelemään.

Too Hot to Handle (2020) sisältää kuitenkin omaperäisen koukun: seksi on kielletty. Osallistujat eivät saa pussailla, eivät edes masturboida. Aina kun sääntöjä rikotaan, lopussa odottava palkintopotti pienenee.

Onneksi kaikki eivät noudata sääntöjä. Niinpä pääsemme katselemaan hyvännäköisten sinkkujen suudelmia ja samalla paheksumaan niitä sääntörikkomuksena. Vähän samanlaista mielihyvää tarjoavat Temptation Island -sarjat: ensin saamme nau­tintoa osallistujien hairahduksista ja sitten vielä hairahdusten moralisoinnista.

Too Hot to Handle -sarjassa myös arvioidaan, syntyykö osallistujien välille aitoja yhteyksiä. Epäonnistujat voivat joutua kotimatkalle.

Sarja yrittää yhdistää hedonismia ja puritanismia ja onnistuu vähintään kohtalaisesti.

Too Hot to Handle, Netflix.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Kulttuuri