Disneyn suoratoistopalvelu rantautuu Suomeen syyskuussa - Kulttuuri | HS.fi
Kulttuuri|Televisio

Disneyn suoratoistopalvelu rantautuu Suomeen syyskuussa

Disney+ julkaistaan 15. syyskuuta Suomessa ja seitsemässä muussa Euroopan maassa. Palvelun vetonauloina ovat muun muassa suositut animaatiot ja supersankarielokuvat.

The Mandalorian -sarja on kuulunut Disneyn suoratoistopalvelun hitteihin.

Julkaistu: 23.6. 10:09

Viihdejätti Disneyn suoratoistopalvelu Disney+ rantautuu Suomeen 15. päivä syyskuuta. Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Alankomaissa ”Disneyn Netflix” avattiin jo viime marraskuussa.

Palvelu on herättänyt kuluttajissa kiinnostusta, sillä Disneyllä on hallussaan kattava sisältökirjasto lastensarjoista supersankarielokuviin.

Yhtiö omistaa muun muassa Marvel- ja Tähtien sota -tuotemerkit, jotka tulevaisuudessa ovat katseltavissa Disneyn oman suoratoistopalvelun valikoimassa. Disney omistaa myös animaatioelokuvistaan tunnetun Pixar-studion.

Uuden suoratoistopalvelun vetonauloihin lukeutuvat muun muassa Jon Favreun tuottama sekä käsikirjoittama Tähtien sota -maailmaan sijoittuva sarja The Mandalorian ja High School Musical -elokuviin perustuva sarja.

Suomen lisäksi palvelu julkaistaan Portugalissa, Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa, Islannissa, Belgiassa ja Luxemburgissa. Palvelu ei tule vielä 15. syyskuuta saataville Ahvenanmaalle.

Elokuva|Mulan pelasti Kiinan ja palasi heti kotiin anomaan anteeksiantoa – Nykyaikuiset kasvoivat 1990-luvun Disney-elokuvien parissa, ja se voi näkyä aikuisenakin

Nyt.fi|Pixar teki ensimmäisen animaatioelokuvansa, jonka päähahmo on homoseksuaali

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Kulttuuri