Broadway-näyttelijä Nick Cordero on kuollut koronavirukseen - Kulttuuri | HS.fi
Kulttuuri|Kuolleet

Broadway-näyttelijä Nick Cordero on kuollut koronavirukseen

Nick Cordero oli kuollessaan 41-vuotias.

Nick Cordero kuvattuna tammikuussa 2020.

Julkaistu: 6.7. 11:28

Kanadalainen näyttelijä Nick Cordero on kuollut koronavirustaudin aiheuttamiin komplikaatioihin Los Angelesissa sunnuntaina 5. heinäkuuta. Asiasta kertovat useat ulkomaalaismediat. Hän oli kuollessaan 41-vuotias.

Broadway-näyttelijä tunnetaan etenkin musikaaleista Waitress, A Bronx Tale ja Bullets Over Broadway, josta hän oli teatteritaiteen Tony-palkinnon ehdokkaana.

Cordero sairastui covid-19-tautiin maaliskuussa 2020. Hän vietti yli kolme kuukautta sairaalahoidossa. Viruksen seurauksena Corderon keuhkot vaurioituvat, ja hänen oikea jalkansa jouduttiin amputoimaan.

Vaimo Amanda Kloots julkaisi Instagram-tilillään kuvan Corderosta. Kuvatekstissä hän kirjoitti miehensä olleen uskomaton näyttelijä ja muusikko sekä jokaisen ystävä, joka rakasti kuunnella, auttaa ja erityisesti puhua. Kloots myös kiitti Corderon lääkäreitä ja seuraajia tuesta.

Corderon sairaalajakson aikana Kloots julkaisi useita videoita, joilla Kloots kertoi miehensä tilasta sekä kehotti ystäviä ja faneja laulamaan Corderolle.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Kulttuuri