Kaksi elokuva-alan mogulia on eronnut viime aikoina tehtävistään salaisten seksisuhteiden vuoksi – tapaukset kietoutuvat yhteen ja samaan brittinäyttelijään - Kulttuuri | HS.fi

Kaksi elokuva-alan mogulia on eronnut viime aikoina tehtävistään salaisten seksisuhteiden vuoksi – tapaukset kietoutuvat yhteen ja samaan brittinäyttelijään

Varsin tuntematon brittinäyttelijä Charlotte Kirk kietoutuu vähintään kahteen skandaaliin, joissa amerikkalaisten elokuva-alan tuotantoyhtiöiden johtohenkilöt ovat joutuneet eroamaan tehtävistään sen jälkeen, kun seksisuhde Kirkin kanssa on paljastunut.

Näyttelijä Charlotte Kirk, entinen Warner Brosin johtaja Kevin Tsujihara sekä viihde- ja elokuva-alan tuotantoyhtiö NBCUniversalin hallituksen varapuheenjohtajana toiminut Ron Meyer.

24.8.2020 17:19

Salaiset seksisuhteet yhteen ja samaan brittinäyttelijään ovat johtaneet jo kahden viihde- ja elokuva-alan mogulin tehtävien päättymiseen, kertoo muun muassa The New York Times.

Viihde- ja elokuva-alan tuotantoyhtiön NBCUniversalin hallituksen varapuheenjohtajana toiminut Ron Meyer erosi tehtävistään viime viikolla, kun vuosia sitten käynnistynyt ja päättynyt seksisuhde brittinäyttelijä Charlotte Kirkiin tuli julki.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat