Frendien yllätyshaastattelu, Jimmy Kimmelin ”Pandemmy-puhe” ja Black lives matter -palopuheet: Tällainen oli historian parhaiden palkintogaalojen joukkoon nostettu, etänä järjestetty Emmy-gaala - Kulttuuri | HS.fi

Frendien yllätyshaastattelu, Jimmy Kimmelin ”Pandemmy-puhe” ja Black lives matter -palopuheet: Tällainen oli historian parhaiden palkintogaalojen joukkoon nostettu, etänä järjestetty Emmy-gaala

Historian 72. Emmy-gaala järjestettiin Suomen aikaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä tilanteessa, jollaisessa tv-alan palkintogaala ei ole koskaan aikaisemmin ollut.

Jimmy Kimmel hoiti Emmy-gaalan juontamisen etäyhteydellä.

21.9.2020 14:07

Yhdysvaltain merkittävimmät televisioalan palkinnot, Emmyt, jaettiin Los Angelesissa varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa.

Tämä on tuttu jokasyksyinen lause vuosikymmenten ajalta. Tämän vuoden Emmy-gaala oli historian 72:s, ja perinteisesti gaala on järjestetty syyskuussa ennen kuin tv-sarjojen syyskausi alkaa Yhdysvalloissa. Niin myös tänä vuonna. Viime vuosina gaalassa palkintoja ovat keränneet muun muassa Game of Thrones, Fleabag, Last Week With John Oliver, Saturday Night Live, The Marvelous Mrs. Maisel ja Veep.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat