”Kuiskataan rakastelu­kohtauksessa, että tekisi mieli tehdä tämä oikeasti” – Suomalaiset huippu­näyttelijät kertovat laajassa selvityksessä, millaista seksi­kohtausten tekeminen on

Näyttelijä Saara Kotkaniemi on tehnyt laajan selvityksen siitä, millaisia kokemuksia suomalaisilla näyttelijöillä ja ohjaajilla on seksi- ja alastonkohtauksista. Paljastui paljon epäkohtia, vaikka suurin osa piti kokemuksiaan enimmäkseen myönteisinä.

Näyttelijä Saara Kotkaniemi on tunnettu muun muassa rooleistaan tv-sarjoissa Aallonmurtaja ja Ratamo.

5.10.2020 2:00 | Päivitetty 5.10.2020 13:48

Heti kuvausten jälkeen näyttelijä Saara Kotkaniemi ei tajunnut, että hänen uransa ensimmäisessä intiimikohtauksessa oli mennyt käytännössä kaikki mönkään.

”Yllättäen vastanäyttelijäksi tulikin amatööri, joka kieltäytyi kylpytakista ja sanoi, että ’Panemaanhan tänne on tultu’. Oltiin kohtauksessa nelinkontin, ja kohtauksen aikana hän läiski minua löysällä peniksellään takapuolelle. Kuvien välillä yritin sanoa, ettei ihokontakti ole tarpeen, mutta hän ei ottanut minulta ohjeita vastaan eikä ohjaaja puuttunut tilanteeseen mitenkään”, Kotkaniemi muistelee tilannetta nyt.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat