Luottomies on nerokasta arkikomiikkaa - Kulttuuri | HS.fi

Luottomies on nerokasta arkikomiikkaa

Sarjan uudessa puolituntisessa erikoisjaksossa lähdetään hirvimetsälle kohtalokkain seurauksin.

Juhis (Kari Ketonen, vas.), Johan (Taneli Mäkelä), Petriina (Saimi Kahri), Petri (Turkka Mastomäki) ja Tommi (Antti Luusuaniemi) ovat valmiina metsästysretkeen.­

27.11.2020 2:00 | Päivitetty 27.11.2020 9:43

Entinen rauhanturvaaja Juhis (Kari Ketonen) muutti ystävänsä Harrietin (Maria Ylipää) ja tämän puolison, jäykän työterveyslääkärin Tommin (Antti Luusuaniemi), naapuriin. Yhteiset sattumukset koituvat usein Tommin arvokkuuden, hyvinvoinnin tai lompakon turmioksi.

Kymmenminuuttisista jaksoista koostuva Luottomies (2016–) on parhaimmillaan suorastaan nerokasta arkikomiikkaa. Sen kaikki jaksot löytyvät Areenasta.

Ketosen kirjoittama ja ohjaama Luottomiehen uusi puolituntinen erikoisjakso Pelkoa ja intoa Itä-Suomessa antaa lisää liikkumatilaa tapahtumaketjun rakentelulle ja sarjalle luonteenomaisen loppuratkaisun petaamiselle.

Tällä kertaa Tommin appiukko (Taneli Mäkelä) haluaa kaverit mukaan hirviretkelle, jolla on tarkoitus tehdä vaikutus liikekumppaniin (Turkka Mastomäki). Tämän suorapuheinen teinitytär (Saimi Kahri) sysää Tommin vauhtiin, jossa tämä Juhiksen pelot­te­lemana työntää pää­tään yhä syvemmälle silmukkaan – ja jotakin takalistoonsa.

Asian paljastumista osataan venyttää hersyvän hauskasti.

Luottomies – Pelkoa ja intoa Itä-Suomessa, TV2 klo 21.00 ja Yle Areena. (K7)

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat