Suad julkaisi kehutun debyyttialbumin mutta keikoille ei pääse – Sellosalissa kuvatun taltioinnin voi kuitenkin katsoa keskiviikkona ilmaiseksi - Kulttuuri | HS.fi

Suad julkaisi kehutun debyyttialbumin mutta keikoille ei pääse – Sellosalissa kuvatun taltioinnin voi kuitenkin katsoa keskiviikkona ilmaiseksi

Aiemmin helmikuussa kuvattu konserttitallenne on Sellosalin tiedotteen mukaan ”pehmeäsoundinen keika, jossa debyyttialbumi kuullaan kokonaisuudessaan”.

Helsingin Hakaniemessä kuvatun Suad Khalifan ensimmäinen sooloalbumi Waves ilmestyi perjantaina 22. tammikuuta.­

15.2. 15:39

Kehutun debyyttialbumin Wavesin julkaisseen Suadin piti tehdä liuta keikkoja keväällä. Niiden toteutuminen näyttää nyt varsin epätodennäköiseltä, ja keskiviikon konsertti Espoon Sellosalissa on peruttu.

Sen sijaan debyyttialbumin konserttitaltioinnin Sellosalista voi katsoa keskiviikkona etänä ilmaiseksi Urban Espoo -sivuston kautta.

Aiemmin helmikuussa kuvattu konserttitallenne on Sellosalin tiedotteen mukaan ”pehmeäsoundinen keika, jossa debyyttialbumi kuullaan kokonaisuudessaan”.

Mukana lavalla Suadin kanssa nähdään Henri Lindström, Tommi Toijonen, Mikko Viljakainen ja Tapio Viitasaari. Konserttielämystä tahdittavat Riku Pihlannon visuaalit.

Tammikuussa musiikkitoimittaja Jarkko Jokelainen kirjoitti HS:ssä, että ”pakahduttavien tunteiden täyttämä Waves risteilee rockin ja popin välimaastossa ja päähuomion varastaa Suadin pakottomasti soljuva, kuulas tulkinta”.

Suadin Waves-albumin konserttitaltiointi Sellosalista ensiesityksessä Urban Espoo -sivustolla 17.2.2021 klo 19 alkaen. Taltiointi on katsottavissa 3.3.2021 saakka.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat