Inttistoorit tarjoaa sitä, mitä nimi lupaa, ja kunnostautuu välttämällä armeijapropagandan - Kulttuuri | HS.fi

Inttistoorit tarjoaa sitä, mitä nimi lupaa, ja kunnostautuu välttämällä armeijapropagandan

Armeijan käyneille Lloyd Libison podcast antanee hykerryttävää vertaisterapiaa, muutkin kokevat muutamat naurut mutta myös vaivaannuttavan myötähäpeän.

17.2. 2:00

Vanha kansa kutsuu armeijaa ”miesten kouluksi”. Inttistoorit-podcastia kuunnellessa tulee jälleen kerran miettineeksi, millaisia miehiä tämä koulu tuottaakaan.

Armeijajutut on käsite, jonka sisällön ainakin kyseisen koulun käyneet tietävät. Podcast pitää nimeensä sisältyvän lupauksensa. Tarjolla on kaikkea sitä, mitä pitääkin: housuun pissimistä, masturbaatiota sekä sekoilua aseiden ja räjähteiden kanssa.

Myös artistinimellä Blaka tunnetun toimittajan Lloyd Libison juonnot ovat samanlaista yleisöä aliarvioivaa hehkutusta kuin Youtuben videokoosteissa. Mutta kuntsarin hän ansaitsee siitä, ettei podcast ole sellaista armeijamyönteistä propagandaa kuin inttiin sijoittuvat tositelevisio-ohjelmat.

He, joilla on sotilasarvo, saavat tästä varmaan paljon hykerryttävää vertaisterapiaa. Muutkin kokevat muutamat naurut mutta myös vaivaannuttavan myötähäpeän.

Inttistoorit kertoo miesten koulusta ainakin siinä mielessä, että naissotilaiden tarinoita ei mukana juuri ole.

Inttistoorit, Yle Areena.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat