Viron kulttuurielämä ei ole seisahtunut, vaan museot ovat auki ja teattereihin pääsee – Päätös perustuu tieteeseen, perustelee kulttuuriministeriö - Kulttuuri | HS.fi

Viron kulttuuri­elämä ei ole seisahtunut, vaan museot ovat auki ja teattereihin pääsee – Päätös perustuu tieteeseen, perustelee kulttuuri­ministeriö

Viro on tällä hetkellä yksi harvoista paikoista Euroopassa, joissa pääsee teatteriin, museoon tai elokuviin. Tutkimusten mukaan riski tartunnoille näissä paikoissa on erittäin pieni, joten maa ei näe syytä niiden sulkemiselle.

Virossa kulttuuripaikat ovat saaneet olla auki kevään täyssulkujen jälkeen. Harjumaan ja Itä-Virumaan maakunnissa museot, teatterit ja elokuvateatterit suljettiin joulusta alkaen noin kuukaudeksi tartuntatapausten lisäännyttyä, mutta nyt nekin ovat taas auki.

23.2.2021 17:00 | Päivitetty 23.2.2021 18:40

Tallinna

Portaat ylös, takki narikkaan, maski naamalle ja askel hämärään katsomoon. Tämä on jotain, mistä muualla Euroopassa voi tällä hetkellä vain haaveilla.

Vanhassakaupungissa sijaitsevassa Von Krahl -teatterissa on alkamassa teatteriesitys AED, joka käsittelee modernin ihmisen kohtaamista joogafilosofisen teoksen Bhagavad Gītān kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat