Lady Gagan varastetut bulldogit palautettiin laulajan edustajille vahingoit­tumattomina - Kulttuuri | HS.fi

Lady Gagan varastetut bulldogit palautettiin laulajan edustajille vahingoit­tumattomina

Koirat varastettiin keskiviikkoyönä Hollywoodissa, kun poplaulajan koiran­ulkoiluttajaa ammuttiin. Lady Gaga on itse elokuvan kuvauksissa Roomassa.

Median edustajia kerääntyi torstaina Los Angelesissa paikalle, jossa Lady Gagan koirien ulkoiluttajaa ammuttiin ja koirat kaapattiin.­

27.2. 10:35

Poplaulaja Lady Gagan kaksi varastettua ranskanbulldogia on palautettu laulajan edustajille Hollywoodissa, uutisoi Reuters. Koirat varastettiin keskiviikkoyönä, jolloin laulajan palkkaamaa koiranulkoiluttajaa ammuttiin.

Lady Gaga on itse elokuvan kuvauksissa Roomassa. Hän kertoi ryöstöstä sosiaalisen median tileillään ja lupasi koirista löytöpalkkion.

Koirat palautettiin ensin Los Angelesin poliisille perjantaina. Bulldogit poliisiasemalle vieneen naisen henkilöllisyyttä ei ole kerrottu julkisuudessa. Lauantaina ei myöskään tiedetty, saako nainen Lady Gagan koiristaan lupaaman lähes puolen miljoonan dollarin palkkion.

Koirien varastamisesta epäiltyä kahta miestä ei ole poliisin mukaan saatu kiinni. Koiranulkoiluttaja vietiin tapahtumayönä sairaalaan, ja hänen odotetaan toipuvan täysin.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat