Näe nämä näyttelyt tänä viikonloppuna: Taideostoksia pikkurahalla, festivaali kotisohvalta ja ryhmänäyttely poikineen - Kulttuuri | HS.fi

Näe nämä näyttelyt tänä viikonloppuna: Taideostoksia pikkurahalla, festivaali kotisohvalta ja ryhmänäyttely poikineen

Tällä viikolla antaudutaan runsaudelle, sillä monessa näyttelytilassa on esillä jonkinlainen ryhmänäyttely.

Kosmisen salonki on ripustettu enemmän on enemmän -tyyliin.

26.3. 14:56 | Päivitetty 26.3. 17:08

Jos liikkumisrajoitukset sulkevat meidät taas koteihimme, olisi miellyttävämpää, jos kotona olisi jotain upeaa katsottavaa. Viime hetken taideostoksia voi harkita Kosminen-näyttelytilan kevät­salongissa, jossa on mukana paljon nuoria taiteilijoita. Hinnat ovat kohdallaan, sillä Kosminen ei ota provisiota – 18 eurosta ylöspäin.

Kosminen salonki 25.4. saakka. kosminen.info

Juurevaa Lokalissa

Pernille Egeskov: Man-Maid-Nature, 2021.

Tanskalainen Pop-up Contemporary -näyttelykonsepti laskeutui Helsingin Punavuoreen. Kuusi pohjoismaista taiteilijaa – muun muassa Renata Jakowleff ja Minna Kangasmaa Suomesta – pelaa mielikuvitusta kutkuttavissa teoksissaan luonnonmateriaaleilla ja keinotekoisuudella.

Lokal ja Lokal+ 27.3. saakka. pop-upcontemporary.com

Kotisohvalta

Anni Puolakan ja Marta Trekteren teos kuuluu festivaalin ohjelmaan.

Today Is Our Tomorrow -taidefestivaalille osallistuminen onnistuu tänä vuonna kotisohvalta. Agnė Jokšėn videoteosta voi katsoa läppärillä, Anni Puolakan ja Marta Trekteren performanssit tapahtuvat Insta-storyinä ja Sandra Kosorotovan teoksen voi tilata kirjamuodossa kotiinsa.

Publics 8.4. saakka. publics.fi

Jätkäsaaren ainoa galleria

Ida Taavitsainen: Car wash, 2018.

Ida Taavitsaisen kuvat herättävät kaipuun Japaniin pienessä ryhmänäyttelyssä, jossa ovat mukana myös Tuulikki Raatikaisen hyväntahtoiset möllykkäteokset ja Hanna Galtatin monotypiakollaasit.

Rio 11 25.4. saakka. studio-galleryrio11.wordpress.com Oikaisu 26.3. klo 17.06: Pop up -contemporaryn näyttely sulkeutuu 27. maaliskuuta, ei 28. maaliskuuta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat