Sunrise Avenue ei pääse jäähyväiskeikoille vielä tänäkään vuonna - Kulttuuri | HS.fi

Sunrise Avenue ei pääse jäähyväiskeikoille vielä tänäkään vuonna

”Onneksi näyttää siltä, että kyseessä on viimeinen kerta kun konsertteja siirretään”, vitsailee Samu Haber.

Sunrise Avenue -yhtye kuvasi viimeiseksi jäävää musiikkivideotaan Herttoniemessä marraskuussa 2019. Vasemmalta: Sami Osala, Riku Rajamaa, Samu Haber, Osmo Ikonen ja Raul Ruutu.­

16.4. 14:57

Sunrise Avenuen oli määrä lopettaa taipaleensa jäähyväiskiertueen viimeisten keikkojen myötä Olympiastadionilla kesällä 2020 , mutta koronaviruspandemian myötä keikkoja siirrettiin kesään 2021.

”Elämässä on nyt tärkeämpiä asioita kuin Sunrise Avenuen tarinan loppuhuipennus ja sen aika tulee onneksi myöhemmin. Ja silloin nautimme siitä yhdessä ihanien faniemme kanssa kuin viimeistä päivää ilman ylimääräisiä huolia”, sanoi yhtyeen solisti Samu Haber vuosi sitten.

Nyt loppuhuipennusta joudutaan odottamaan vielä vuosi lisää, sillä konsertteja siirretään jälleen. Uudet keikkapäivät ovat 8.–9. heinäkuuta 2022.

Yhtye kertoo siirrosta Facebook-sivuillaan ja Lippu.fi-sivustolla.

”Onneksi näyttää siltä, että kyseessä on viimeinen kerta kun konsertteja siirretään. Yritetään kestää nämä poikkeukselliset olosuhteet vielä hetken. Pian koittaa taas aika jolloin rock soi täysillä”, Haber vitsailee Lippu.fi-sivustolla.

Alun perin yhtyeen oli tarkoitus kiertää keväällä 2020 ympäri Eurooppaa ja esiintyä lopulta Helsingin Olympiastadionilla historian viimeisillä keikoillaan.

Yhtye ei ole vielä julkistanut, mitä tapahtuu sen suunnitellulle Euroopan-kiertueelle.

Perjantaina moni muukin tulevan kesän suuri musiikkitapahtuma ilmoitti perumisista. Näin tekivät Tuska, Provinssi ja Ilosaarirock. Torstaina perumisesta ilmoitti Ruisrock.

Aiemmin on peruttu muun muassa Tampereen Rockfest ja Raumanmeren juhannus.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat