”Sopivasti juhlinut” Blind Channel palautuu viisuhuumasta lepäilemällä ja käymällä suihkussa – bändillä on viesti myös Suomen hallitukselle - Kulttuuri | HS.fi

”Sopivasti juhlinut” Blind Channel palautuu viisu­huumasta lepäilemällä ja käymällä suihkussa – bändillä on viesti myös Suomen hallitukselle

Rotterdamin massiiviset koronajärjestelyt osoittivat, että suurtenkin tapahtumien järjestäminen voi olla mahdollista, vaikka tartunnoilta ei täysin vältyttykään. Rokkarit toivovat pääsevänsä kesällä livekeikoille.

Olli Matela, Aleksi Kaunisvesi, Niko Vilhelm, Joel Hokka, Joonas Porko ja Tommi Lalli poseeraavat Helsinki-Vantaan lentoasemalla Dark Sidesta saadun platinalevyn kanssa. Viisubiisille on kertynyt Spotifyssa jo yli 7,5 miljoonaa kuuntelukertaa.

23.5.2021 17:36

Suomen viisutaivaan kaikkien aikojen toisiksi kirkkaimmat tähdet ovat päässeet takaisin Suomeen. Edellisen yön unet ovat jääneet vähiin.

Blind Channelin kuusikko astelee Helsinki-Vantaan lentoasemalla järjestettävään lehdistötilaisuuteen aurinkolasit tiiviisti päässä, ja laulaja Joel Hokka juo limua lähes Pohjanmaan kautta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat