Aftonbladet: Teinipoika on tunnustanut olleensa osallisena räppäri Einárin murhassa - Kulttuuri | HS.fi

Aftonbladet: Teinipoika on tunnustanut olleensa osallisena räppäri Einárin murhassa

Aftonbladetin tietojen mukaan poliisi on kuulustellut teinipoikaa. Syyttäjävirasto kiistää tiedon, että kukaan olisi tunnustanut osallisuutta murhaan.

Poliiseja ja rikostutkijoita perjantaina 22. lokakuuta tapahtumapaikalla, josta rap-artisti Einár, oikealta nimeltään Nils Kurt Erik Einar Grönberg, löytyi kuolleena.

28.10. 16:51 | Päivitetty 28.10. 17:51

Teinipoika on tunnustanut olleensa osallisena rap-artisti Einárin murhassa, kertoo ruotsalais­lehti Aftonbladet.

Ruotsalainen artisti Einár, oikealta nimeltään Nils Kurt Erik Einar Grönberg ammuttiin kuoliaaksi viime viikon torstaina Tukholmassa. Einár oli kuollessaan 19-vuotias. Ruotsin poliisin mukaan Einária ammuttiin teloitustyyliin päähän ja rintaan.

Aftonbladetin tietojen mukaan poliisi on kuulustellut teinipoikaa, ja tämä on tunnustanut olleensa osallisena artistin murhassa. Lehden mukaan poika otti itse yhteyttä poliisiin, minkä jälkeen poliisi kuulusteli häntä.

Ruotsin syyttäjävirasto julkaisi torstaina tiedotteen, jossa se kiistää ”mediatiedot siitä, että kukaan on tunnustanut Einárin murhan tai osallisuuden siihen”. Syyttäjävirasto ei tiedotteessaan avaa kuitenkaan asiaa enempää.

Ruotsissa syyttäjä toimii tutkinnanjohtajana vaativissa jutuissa, Suomessa poliisi.

Tukholman poliisi ei Aftonbladetille antamassaan haastattelussa vahvista tai kiellä lehden tietoja.

”Tutkinta on kesken. Ainoa, mitä voin kertoa, on se, että tällä hetkellä poliisin hallussa ei ole ketään”, Anders Bryngelsson Tukholman poliisista kertoi torstaina lehdelle.

Poliisi on viime torstain jälkeen tehnyt satoja kuulusteluita selvittääkseen surmapäivän tapahtumia.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat