Rakastettu jälkiruokaresepti syntyi puolivahingossa, ja nyt tiramisun ”isänä" pidetty ravintoloitsija Ado Campeol on kuollut

Maailmanmaineeseen nousseen tiramisureseptin keksimisen alkuaskel oli ilmeisesti vahinko.

”Tiramisun isä”, ravintoloitsija Ado Campeol kuoli lauantaina 30. lokakuuta.

31.10.2021 15:06

Ravintoloitsija ja ”tiramisun isäksi” kutsuttu Ado Campeol on kuollut. Hän kuoli lauantaina 30. lokakuuta 93-vuotiaana.

Campeolin kuolemasta kertovat muun muassa italialaislehdet Corriere della Sera ja la Repubblica.

Campeol omisti Alle Beccherie -ravintolan pohjoisitalialaisessa Trevison kaupungissa. Nykyään maailmankuulua jälkiruokaa tiramisua alettiin tarjoilla ensimmäistä kertaa nimenomaan Alle Beccheriessä 1970-luvun alkupuolella.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat