Räppäri Snoop Dogg esiintyy Helsingissä syyskuussa, edelliset keikkasuunnitelmat peruuntuivat - Kulttuuri | HS.fi

Räppäri Snoop Dogg esiintyy Helsingissä syyskuussa, edelliset keikka­suunnitelmat peruuntuivat

Räppärin maailmankiertue I Wanna Thank Me ulottuu myös Suomeen.

Snoop Dogg on yrittänyt esiintyä Suomessa viime vuosina jo pariin otteeseen.

22.11. 14:19

Hiphop-artisti Snoop Dogg saapuu konsertoimaan Helsinkiin syyskuussa 2022. Räppärin maailmankiertue ulottuu Suomeen, kun hän esiintyy Helsingin Jäähallissa 5. syyskuuta.

Snoop Dogg on aloittanut uransa jo 1990-luvun alussa. Hän on yksi maailman menestyneimmistä rap-artisteista, jonka levyt ovat myyneet maailmanlaajuisesti yli 35 miljoonaa kappaletta.

Konsertin järjestävät All Things Live Finland ja Weekend-festivaali.

Isot artistit ovat alkaneet koronaviruspandemian jälkeen ilmoittaa keikoistaan myös Suomessa. Poptähti Justin Bieber esiintyy Kaisaniemen puistossa elokuussa ja laulaja-lauluntekijä Dua Lipa esiintyy Hartwall-areenalla ensi kesäkuun 23. päivä.

Snoop Doggilla on ollut aiempina vuosina epäonnea Suomen esiintymisten kanssa. Räppärin piti esiintyä Jäähallissa elokuussa 2018, mutta keikka peruuntui ja siirrettiin heinäkuulle 2019. Tämäkin keikka peruttiin viime hetkellä romanialaisen keikkajärjestäjän Phoenix Entartainmentin ajauduttua konkurssiin.

Julkisen Facebook-ryhmän ”Snoop Doggin peruuntunut konsertti 13.7.2019” tietojen mukaan osalle keikkalippujen ostajista ei ole ilmeisesti vieläkään palautettu rahoja takaisin yli pari vuotta sitten perutusta konsertista.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat