Mitkä olivat vuoden 2021 hienoimmat suomalaiset hetket ja ketkä olivat vuoden upeimmat ihmiset? Vastaa HS:n kyselyyn - Kulttuuri | HS.fi

Mitkä olivat vuoden 2021 hienoimmat suomalaiset hetket ja ketkä olivat vuoden upeimmat ihmiset? Vastaa HS:n kyselyyn

HS:n toimitus kerää erityisiä ilon ja riemun aiheita Suomesta tältä vuodelta.

Behm (ylävasen), Elokapina, Blind Channel, Mira Potkonen, hoitohenkilökunta ja Huuhkajat (kuvassa Joel Pohjanpalo) ovat näkyneet vuonna 2021.

24.11. 11:15 | Päivitetty 24.11. 15:09

Vuosi 2021 jää historiaan erityisesti koronapandemian vuoksi. Mutta tapahtui Suomessa muutakin: Huuhkajien historialliset EM-kilpailut, Blind Channelin euroviisumenestys, yleisöryntäys kansallispuistoihin, Mira Potkosen olympiamitali, suomalaisten herääminen ilmastokriisiin, Hytti nro 6 -elokuvan palkinto Cannesissa, koronarokotusten organisoiminen – listaan voi lisätä paljon ilon ja ylpeyden aiheita, pieniä ja suuria.

Mitä hienoja ja unohtumattomia asioita sinä nostaisit esille Suomesta vuonna 2021? Mitkä tapahtumat tai ketkä ihmiset toivat riemua?

Vastaa tässä jutussa olevaan kyselyyn ja ehdota vuoden 2021 unohtumattominta suomalaista hetkeä tai ihmistä. HS tekee aiheesta juttua.

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kommentteja saatetaan käyttää jutussa tunnistamattomina. Lisäksi toimittaja saattaa ottaa yhteyttä niihin vastaajiin, jotka ovat antaneet siihen luvan.

Emme julkaise yhteystietoja, mutta HS:n periaate on, että jutussa siteerattujen ihmisten henkilöllisyyden tulee olla toimituksen tiedossa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat