70 on vain numero saa ensi-iltansa porrastetusti ympäri Suomea - Kulttuuri | HS.fi

70 on vain numero saa ensi-iltansa porrastetusti ympäri Suomea

Elokuvan ensi-illat ovat joko 29. joulukuuta tai 28. tammikuuta Suomen erilaisista koronarajoituksista riippuen.

70 on vain numero -elokuvan ensi-iltoja ehdittiin juhlimaan jo ennen koronarajoituksia Tampereella ja Helsingissä. Elokuvasta on jo järjestetty myös televisiomainoskampanja ja koko Suomen kattanut markkinointikiertue. Kuvassa näyttelijä Hannele Lauri ja ohjaaja Johanna Vuoksenmaa.

28.12.2021 16:28

Elokuvateattereita on suljettu useilla paikkakunnilla tiukkojen koronarajoitusten vuoksi, ja tämä merkitsee muutoksia elokuvien suunniteltuihin ensi-iltoihin.

Kotimaisen 70 on vain numero -elokuvan ensi-illan piti olla ympäri Suomea huomenna keskiviikkona.

Ensi-ilta on tavallistakin odotetumpi, sillä sitä on jouduttu lykkäämään jo monta kertaa rajoitusten vuoksi. Johanna Vuoksenmaan elokuvan piti alun perin saada ensi-iltansa välipäivinä 2020.

Nytkään ensi-ilta ei ole kuitenkaan mahdollinen paikkakunnilla, joilla teatterit on suljettu.

Elokuva saa ensi-iltansa kuitenkin porrastetusti. 70 on vain numero on ensi-illassa huomenna 29. joulukuuta niillä paikkakunnilla, joissa elokuvateatterit pysyvät auki. Näillä paikkakunnilla elokuvateatterit voivat halutessaan ajaa elokuvasta näytöksiä.

Elokuva nähdään huomenna esimerkiksi Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kotkassa, Lappeenrannassa, Seinäjoella ja Kajaanissa. Paikkakuntien ajantasaisen tilanteen voi tarkistaa osoitteesta nytleffaan.fi.

70 on vain numero -elokuvan levitys laajenee valtakunnalliseksi perjantaina 28. tammikuuta, jolloin elokuvan tuottaja Dionysos Film ja levittäjä Nordisk Film toivovat kaikkien elokuvateattereiden olevan taas auki.

70 on vain numero on Johanna Vuoksenmaan ohjaama elokuva, jonka pääroolissa laulaja Seija Kuulana nähdään Hannele Lauri. Elokuvassa nähdään cameorooleissa useita suomalaisen musiikkimaailman tähtiä.

Keskeisissä rooleissa Laurin lisäksi ovat Marja Packalén, Mikko Nousiainen, Misa Palander ja Juha Torvinen.

Lue lisää: Hannele Laurin tähdittämää iskelmä­komediaa joudutaan lykkäämään juuri ennen ensi-iltaa, jälleen kerran – ”Tulossa musta joulu alalle”

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat