Masterchef Australian ex-tuomarit saivat uuden kokkikilpailun, joka heittää pataan kaikki tosi-tv:stä tutut ainekset - Kulttuuri | HS.fi

Masterchef Australian ex-tuomarit saivat uuden kokkikilpailun, joka heittää pataan kaikki tosi-tv:stä tutut ainekset

Vastakkain ovat eri maiden keittiöt, joita australialaiskilpailijat edustavat.

Matt Preston (vas.), Manu Feildel ja Gary Mehigan tuomaroivat Suurta kokkikisaa.

6.1. 2:00

Kokkikilpailujen perusvaatimuksena on usein aitojen ja alkuperäisten makujen hallitseminen. Nyt aitoutta haetaan uudella reseptillä Suuri kokkikisa: Maailma lautasella -sarjassa.

Masterchef Australia -kisan alkuperäisinä tuomareina tunnetut Gary Mehigan ja Matt Preston sekä julkkiskokki Manu Feildel pistävät vastakkain australialaisjoukkueita, jotka edustavat eri maiden keittiöitä. Mukana on Kiinan ja Ranskan tapaisia kulinarismin suurmaita sekä pieniä yllättäjiä kuten Kamerun ja Kreikka.

Sarjan keitokseen on yhdistetty kaikki tosi-tv:stä tutut mausteet: on kilpailevia pareja, pudotuksia, teemataloa ja taustasupinoita. Myös kilpailijoista löytyvät heti niin rennot, kiltit kuin ylimielisetkin. Ja totta kai välillä itketäänkin, perheen ja kansan puolesta.

Masterchef Australiasta palkkakiistan vuoksi lähteneet Mehigan ja Preston ovat sarjassa totutun hauskat ja diivamaiset itsensä, mutta laskusuuntaisten katsojalukujen vuoksi sarja jäi sovitun kolmen tuotantokauden sijaan vain yhteen.

Suuri kokkikisa: Maailma lautasella, Nelonen klo 16.00 ja Ruutu+.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat