Full House ja Ensisilmäyksellä -sarjoista tuttu yhdysvaltalaiskoomikko Bob Saget on kuollut - Kulttuuri | HS.fi

Full House ja Ensisilmäyksellä -sarjoista tuttu yhdysvaltalais­koomikko Bob Saget on kuollut

Saget oli kuollessaan stand up -kiertueella ympäri Yhdysvaltoja.

Koomikko ja näyttelijä Bob Saget Film Independent Spirit palkintotapahtumassa Santa Monicassa, Kaliforniassa helmikuussa 2017.

10.1. 5:38

Yhdysvaltalaiskoomikko Bob Saget on kuollut, kertovat muun muassa uutistoimisto AFP ja yhdysvaltalainen uutiskanava Fox News. Medioiden mukaan Saget oli kuollessaan 65-vuotias.

Saget löytyi kuolleena hotellihuoneesta Floridan Orlandosta. Asiasta kertoi sunnuntaina paikallisen sheriffin kanslia Twitterissä. Viranomaiset eivät löytäneet merkkejä rikoksesta tai huumeiden käytöstä.

Lauantaina Saget oli esiintynyt Floridan Jacksonvillessä ja kertoi Twitterissä yleisön arvostaneen kaksi tuntia kestänyttä esitystä. Saget kirjoitti olleensa jälleen onnellisen koukussa esiintymiseen.

Saget tunnettiin muun muassa roolistaan Full House -komediasarjassa, jota esitettiin 1980- ja 1990-luvuilla. Sarjassa Saget näytteli leskeksi jäänyttä kolmen tytön isää Danny Tanneria. Sarjaa esitettiin kaikkiaan kahdeksan kautta.

Saget oli tuttu myös komediasarjasta How I Met Your Mother, jota esitettiin Suomessa nimellä Ensisilmäyksellä. Hän toimi sarjan kertojana.

Paitsi että Saget oli koomikko ja näyttelijä hän tuli tunnetuksi myös Amerikan hauskimmat kotivideot -ohjelman juontajana.

Uutiskanava ABC Newsin mukaan standuppiakin tehnyt Saget oli ollut kuollessaan kiertueella ympäri maata.

Koomikko Jon Stewart kuvaili Twitterissä edesmenneen näyttelijän olleen hauskin ja mukavin.

"Bob Saget oli rakastettu ja rajoja työntänyt koomikko. Häntä tullaan kaipaamaan”, kirjoitettiin puolestaan televisiokanava Comedy Centralin Twitter-tilillä kuolinuutisen jälkeen.

Full House -kollega John Stamos taas kertoi olevansa uutisen seurauksena rikki ja täysin shokissa.

"Minulla ei tule ikinä olemaan toista hänen kaltaistaan ystävää. Rakastan sinua niin paljon Bobby”, Stamos kirjoitti Twitterissä.

Edesmenneellä tähdellä oli vaimo ja kolme lasta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat