Ympäri maailmaa raportoidaan nyt, että Spotifyn soittolistoille ilmestyy luvatta outoja kappaleita: Käyttäjiä raivostuttavan toiminnan takana on suomalainen levy-yhtiö

Badenstock-levy-yhtiön artistien kappaleita lisätään luvatta Spotify-käyttäjien soittolistoille. Toimitusjohtaja myöntää lisäämisen, mutta kieltää ostettujen bot-palveluiden käyttämisen.

Kuvakaappauksia Spotify-käyttäjien sivuista, joiden soittolistoilla on lähinnä vain suomalaisen Badenstock-levy-yhtiön musiikkia. Muut Spotify-käyttäjät kertovat näiden ja monien muiden samankaltaisten tilien lisänneen Pesukoneen ja muiden Badenstock-artistien kappaleita heidän yhteiskäyttösoittolistoilleen.

Suomalainen Badenstock-levy-yhtiö herättää kiukkua monissa suoratoistopalvelu Spotifyn asiakkaissa, sillä Badenstockin artistien kappaleita lisätään luvatta käyttäjien soittolistoille.

Kyseessä ovat Spotifyn yhteiskäyttösoittolistat, eli Collaborative Playlist -listat, joihin pääsevät lisäämään kappaleita muutkin kuin soittolistan perustaja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat