Souturetki-lyhytelokuvassa on samaa itseironiaa, sama näyttelijä ja sama käsikirjoittaja kuin Aikuiset-sarjassa, mutta terävyys puuttuu

Anna ja Oona Airola esittävät kinastelevia siskoksia Anna Brotkinin käsikirjoittamassa lyhytelokuvassa.

Kaisa (Oona Airola) ja Jade (Anna Airola) lähtevät luontoon.

5.3. 2:00

Lyhytelokuvassa Souturetki (2021) kaksoset Jade ja Kaisa suuntaavat rinkat selässä luonnon helmaan. Tarkoituksena on viettää yhteistä laatuaikaa ilman häiriöitä, vaan toisin käy.

Ärsyttävä some-influensseri Jade ei pysty irrottautumaan älypuhelimen ympärillä pyörivästä elämästään, ja sekös risoo tavismaisempaa Kaisaa.

Rooleissa on oikeat siskokset Anna ja Oona Airola. He pumppaavat pintaan sisarrakkauden eri sävyjä, minkä ehtivät. Hellät tunteet vaihtuvat ärsytyksen kautta raivoon ja taas takaisin. Ja voi – miten sitä ollaankin niin erilaisia mutta silti samanlaisia!

Komedialyhärin on ohjannut Aleksi Delikouras ja käsikirjoittanut Anna Brotkin. Brotkin muistetaan tietysti Aikuiset-sarjasta, jossa Anna Airola näyttelee pääosaa.

Souturetkessä on samaa itseironiasta ammentavaa, kaupunkilaismilleniaaleja ivaavaa huumoria. Tällä kertaa vain viiltävin terä uupuu.

Souturetki, Sub klo 23.35. (K7)

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat