Suomen suurin tapahtumajärjestäjä siirtää kaikki tilaisuutensa pois Helsinki-hallista Venäjä-pakotteiden takia

Live Nation -konserniin kuuluva lipunmyyntiyhtiö Ticketmaster jatkaa toistaiseksi Helsinki-hallin lipunmyyjänä.

Myös Björkin konsertille etsitään nyt uutta paikkaa. Islantilaistähti esiintyi Flow-festivaalilla vuonna 2012.

7.3. 14:53

Tapahtumajärjestäjä Live Nation siirtää kaikki Helsinki-hallin konserttinsa ja tapahtumansa muualle venäläisomisteisesta hallista.

”Live Nation Finland siirtää tapahtumansa pois areenalta. Teemme tällä hetkellä töitä tapahtumiin liittyvien järjestelyjen parissa ja olemme olleet yhteydessä lipunostajiin”, yhtiöstä kerrotaan.

HS kertoi perjantaina, että Tampereen Nokia-areena, Helsingin jäähalli ja Espoon Metro-areena ovat saaneet tiedusteluja tapahtumien siirrosta.

Live Nationin oli määrä järjestää Helsinki-hallissa kevään ja tulevan kesän aikana muun muassa sarja Cirque du Soleilin esityksiä sekä Eric Claptonin, Kissin, Björkin ja Dua Lipan konsertit.

Live Nation on maailman suurin tapahtumajärjestäjä, ja Live Nation Finland on vastannut useimmista Helsinki-hallin konserteista ja tapahtumista.

Aiemmin Hartwall-areenana tunnetun Helsinki-hallin venäläiset omistajat ovat kansainvälisellä pakotelistalla Venäjän Ukrainassa aloittaman sodan takia. Pakotteiden takia myös hallin pääsponsori Hartwall lopetti yhteistyönsä halliyhtiön kanssa, ja Hartwallin tunnukset poistettiin hallin seiniltä.

Kansainvälinen Live Nation -konserni ilmoitti myös, että se lopettaa tapahtumien järjestämisen Venäjällä.

Live Nation -konserniin kuuluva lipunmyyntiyhtiö Ticketmaster jatkaa toistaiseksi Helsinki-hallin tapahtumien lippujen myyntiä. Hallin tapahtumakalenterissa on myös muiden järjestäjien tilaisuuksia, joiden mahdollisesta siirtämisestä ei ole toistaiseksi ilmoitettu.

Ticketmaster Suomen markkinointijohtaja Riitta Peitsala sanoo, että Ticketmaster välittää pääsyliput tapahtumajärjestäjän lukuun, ja että tapahtumien siirrosta tai peruuntumisesta päättää aina tapahtuman järjestäjä.

”Palvelemme tapahtumajärjestäjiämme näidenkin muuttuvien tilanteiden keskellä”, Peitsala sanoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat