Elton Johnin keikat Helsingissä peruuntuvat kokonaan

Elton Johnin piti alun perin esiintyä Hartwall-areenalla syyskuussa 2020.

Elton John ei saavu sittenkään Suomeen.

18.3. 11:47

Mittavan uran tehnyt, arvostettu englantilainen popmuusikko Elton John ei saavu esiintymään Suomeen, tiedottaa Live Nation.

Alun perin Elton Johnin piti saapua jäähyväiskiertueellaan Suomeen jo syyskuussa 2020, mutta koronaviruspandemia on lykännyt konsertteja useamman kerran. Ensin ne siirrettiin vuodelle 2021, sitten peräti syyskuulle 2023.

Nyt konserttijärjestäjä Live Nation on tiedottanut, että Elton Johnin konsertti Suomessa perutaan kokonaan.

”Olemme pyrkineet löytämään konserteille uusia päivämääriä, mutta on käynyt selväksi, että tämä ei ole mahdollista”, tiedotteessa sanotaan.

Konsertin perumiselle ei anneta tarkempaa syytä. Elton Johnin konserttikiertue näyttää muuten jatkuvan ilmoitetusti, ja suomalaisille faneille tarjotaan nyt mahdollisuutta ostaa liput hänen konserttiinsa Tukholmaan heinäkuulle 2023.

Aiemmin Hartwall-areenana tunnetun Helsinki-hallin venäläiset omistajat ovat kansainvälisellä pakotelistalla Venäjän Ukrainassa aloittaman sodan takia. Pakotteiden takia myös hallin pääsponsori Hartwall lopetti yhteistyönsä halliyhtiön kanssa, ja Hartwallin tunnukset poistettiin hallin seiniltä.

Kevään aikana on ilmoitettu käytännössä kaikkien Helsinki-halliin suunniteltujen keikkojen ja tapahtumien siirrosta toisaalle. Esimerkiksi Live Nation ilmoitti siirtävänsä kaikki Helsinki-hallin konserttinsa ja tapahtumansa muualle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat