Farmi-ohjelma todistaa, että tosi-tv ei onnistuakseen tarvitse kalliita lavasteita tai kilpailijoille jaettuja taikakaluja

Farmi Suomi -ohjelmassa kuullaan suoraa puhetta maalaismaisemassa. Se on hyvää viihdettä.

Farmi Suomen kolmoskauden julkkiskilpailijat ryhmäkuvassa. Susanna Laine (oik.) juontaa.

22.3. 2:00

Tosi-tv on arvaamaton laji. Temptation Island Suomen Espanjassa kuvatusta juhlakaudesta muodostui vaivaannuttava floppi, eivätkä Argentiinaan lennätetyt julkkikset ole onnistuneet keräämään huippukatsojalukuja Olen julkkis, päästäkää minut pois -sarjalle.

Tämän kauden voittajaksi voidaankin julistaa Farmi Suomi. Idea entisajan maaseudun töiden ja mukavuuksien ympärille rakentuvasta sarjasta ilmeisesti puree Pohjoismaissa, koska Norjassa sarjaa on tehty jo 18 kautta.

Farmi Suomi ei ole haksahtanut liialliseen keinotekoisuuteen. Arjen realiteetit pysyvät hallussa, kun mietitään, juoniiko tv-kokki itsensä jatkoon vain hyvällä ruualla.

”En äänestä sua vaaleissa koskaan”, tuhahti toimittaja Gogi Mavromichalis kansanedustaja Atte Kalevalle kesken Farmi Suomen palkintotehtävän arvioinnin. ”Sinä olet Ylellä töissä, ei kukaan sieltä minua äänestäisikään”, kokoomusta edustava Kaleva vastasi.

Suora puhe kesken formaattiviihteen vääntämisen on televisiota parhaimmillaan.

Farmi Suomi, Nelonen klo 17.30 ja Ruutu.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat