Hurja aihe komedialle: miten sujuu murhasta tuomitun naisen elämä vapaudessa?

Häkkilinnun paluu -sarjan päähenkilö Miri istui vankilassa 18 vuotta murhasta. Uusien jaksojen alussa vapautumisesta on kulunut kuusi viikkoa.

Päähenkilö Miriä näyttelevä Daisy Haggard on myös sarjan toinen kirjoittaja.

6.4. 2:00

Jokohan Mirillä alkaisi elämä luistaa? Häkkilinnun paluu -komediasarjan ykköskaudella hän oli vasta kotiutunut vankilasta istuttuaan 18 vuotta murhasta.

Kakkoskauden alkaessa Miri Mattesonin (Daisy Haggard) vapautumisesta on kulunut vasta kuusi viikkoa, joten tilanne ei herätä vielä suurta toivoa, ainakaan Mirin valvojan (Jo Martin) mielestä. Mutta Miri itse ei anna periksi vaan yrittää uskoa tulevaisuuteen.

Hyviä merkkejä on ilmassa. Suhde leskimies Billyyn (Adeel Akhtar) etenee, töitä on tiedossa, ja voi olla, että entisen bestiksen (Christine Bottomley) mokan voisi antaa anteeksi. Samaan aikaan uhrin pelottavan katkera isä (Adrian Edmondson) vaanii nurkan takana.

Britit todellakin osaavat tehdä komediaa vaikka miten kauheista ja surullisista aiheista, ja kakkoskausi jatkaa samalla linjalla. Miriä näyttelevä Daisy Haggard on myös sarjan toinen kirjoittaja.

Häkkilinnun paluu, uudet jaksot, TV2 klo 22.05 ja Yle Areena. (K7)

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat