Netflix peruu Meghan Marklen animaatio­sarjan, sillä suoratoisto­jätti kamppailee pudonneiden tilaaja­määrien kanssa

Netflix peruu useita ohjelmia, mutta jatkaa tuotantoa prinssi Harryn perustamasta urheilutapahtumasta kertovan dokumenttisarjan parissa.

Meghan Markle ja prinssi Harry Haagissa järjestetyssä Invictus Games -tapahtumassa 17. huhtikuuta. Prinssi Harryn perustama kansainvälinen tapahtuma on suunnattu palveluksessa fyysisesti tai psyykkisesti vammautuneille sotilaille.

2.5. 11:02

Netflix peruu Sussexin herttuatar Meghan Marklen seikkailuanimaatiosarjan Pearl tavoitteenaan laskea kustannuksia. Asiasta kertoo muun muassa BBC.

Suoratoistoyhtiö kertoi huhtikuussa julkistetussa osavuosikatsauksessaan, että sen tilaajamäärä väheni alkuvuonna ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen. Yhtiö ennustaa tilaajamääränsä laskevan edelleen.

Netflix menetti ensimmäisellä neljänneksellä 200 000 tilaajaa edellisneljänneksestä. Palvelun sulkeminen Venäjällä vähensi tilaajia 700 000:lla.

Meghan Markle ja hänen puolisonsa prinssi Harry tekivät sopimuksen Netflixin kanssa sen jälkeen, kun he jättivät Britannian hovin. Marklen ja prinssi Harryn tuotantoyhtiö Archewell Productionsin Pearl-sarja olisi kertonut 12-vuotiaasta tytöstä, joka on inspiroitunut historiallisista naishahmoista.

Lue lisää: Meghan Markle tuottaa animaatiosarjan historiallisista naisista Netflixille

Pearlin lisäksi Netflix kertoi peruvansa lasten animaatiosarjat Dino Daycare ja Boons and Curses.

Sen sijaan Netflix aikoo jatkaa useiden Archewell Productionsin tuotantojen parissa, mukaan lukien dokumenttisarjaa Heart of Invictus. Sarja seuraa urheilijoita kisaamassa vammautuneille sotilaille suunnatussa Invictus Games -tapahtumassa, jonka perustaja ja pitkäaikainen suojelija prinssi Harry on.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat