Vedonlyönti­toimistot veikkaavat Ukrainalle voittoa ja Suomelle finaali­paikkaa

Muita vedonlyöjien suosikkeja vuoden 2022 Euroviisuissa ovat odotetusti yleisönkin ennakkosuosikit Italia, Ruotsi, Britannia sekä Espanja.

Kalush Orchestra osallistui Torinossa 8. toukokuuta Euroviisujen avajaisseremonioihin.

9.5. 16:50

Euroviisujen mahdollisia menestyjiä voi arvioida ennakkoon vedonlyöntikertoimien perusteella. Ukraina on ollut vedonlyöjien ykkösveikkaus voittajaksi heti Venäjän maahan aloittaman hyökkäyksen jälkeen. Ukrainan viisuvoittoon uskotaan ylivoimaisesti eniten, selviää vedonlyöntikertoimia yhteen laskevan Oddschecker-sivustolta.

Muita vedonlyöjien suosikkeja ovat odotetusti yleisönkin ennakkosuosikit Italia, Ruotsi, Britannia sekä Espanja. Näiden maiden voittomahdollisuuksia veikataan keskenään melko tasaisesti, ja maiden uskotaan olevan viiden parhaan joukossa.

Euroviisuasiantuntija Anna Muurinen kuitenkin muistuttaa STT:lle, että ammattivedonlyöjät ovat usein eri väkeä kuin viisuissa äänestävät ihmiset.

Jos kuitenkin halutaan uskoa vedonlyöjiä, Oddscheckerin maanantain tilastojen mukaan Suomen edustaja The Rasmus jatkaa semifinaalista lauantaina järjestettävään viisufinaaliin.

Euroviisujen semifinaalit järjestetään tiistaina ja torstaina. Suomen The Rasmus on mukana torstain semifinaalissa.

Kummastakin semifinaalista pääsee kymmenen kappaletta lauantaina järjestettävään viisufinaaliin. Niiden lisäksi finaalissa on mukana viisi suurinta rahoittajamaata: kisaisäntä Italia, Espanja, Saksa, Ranska ja Britannia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat